2777
2789
هر کس در پی چیزیه که نداره😁😁 خوش تیپ ها فقط عکس

عکس ازشوهرم ندارم بخدا

من یرام مهم نیس مهم اخلاقه که نداره!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا امام رضا خودت چندی اونوقت؟

163

60

کوچولو میوچولو بودم تو بغلش 🤣🤣🤣

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
بعضی مردا چاقن ولی ماهیچه این بعضیاشون شل و ول و دنبه این، اون دنبه ایا مخصوصا قد کوتاهم باشن اصلا ج ...

دنبه ای قشنگ گفتی😁

من واقعا نمیتونستم با مردهای کوتاه قد

بخاطرش نامزدی ام هم زدم

خودت اخلاق نداری؟😁 خیلی صادقانه گفتی خب اخلاقتو خوب کن خو

اره خودم....تو خونِ آدمه.ذاتم عوض نمیشه

طفلک عادت کرده.گاهی مثل آتیش میشم پسرمو بغل می‌کنه میگه نرو پیش مامان ناراحته

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
مطمعنا هنوز به 20 نرسیدی 

چ ربطی داش؟هرکی چاق نپسندع 20 نرسیدع؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مطمعنا هنوز به 20 نرسیدی 

😂

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
آخی طفلک باور کن اخلاق درست کردنیه ها

۲۹ساله همینم .خیلی سختی کشیدم درک می‌کنه.خیلی وقتا هم کنترل میکنم خودمو

ولی خیلی وقتا هم😤

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
نه ولی عق گفتن به همچین چیزی قطعا به سن ربط داره

ب چاق بودن مرد؟/

یا.للعجب#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خب ببین من قد مرد برام خیلی مهمه کوتاهتر از خودم اصلا به دلم نمیشینه

منم از سیکس پک خوشم‌نمیاد 😂😂😂 قد هم خیلییی بلند دوس ندارم ینی از خودمم کوتاه تر ن یکمی بلند تر باشه کافیه

البته نمیدونم تو شرایط انتخاب چاق یا لاغر قرار نگرفت .. 

کاربری برا دونفر .