2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش هیکل ها فقط عکس😁😁😁

شوهرمن خیلی خوش هیکل بود وقتی باهاش ازدواج کردم ولی حالا شکمش بزرگه ولی بازم عیب نداره من گاهی نگران سلامتی خودش میشم بش ی تذکر کوچولو میدم میبینم سختشه کاریش ندارم یبارم رفت دکتر تغذیه و لاغر کرد کلیه درد گرفتش رهاش کرد .چاق و لاغر فرقی نداره مهم اخلاقه چ برا زن چ برا مرد

یا رب نظر توبر نگردد

باید هیکلی باشه 

من یه دوس پسر داشتم قدش 192وزنش 100

تو بغلش گم میشدم 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

همسرخودم که خیلی لاغره وبلند ولی لاغریش به چشم نمیاد درکل خوشتیپه اما من همیشه میخاستم خانوم یه مردچاق بشم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

همسرم قیافه و اخلاق و ۲۰...چند ساله شکم زده.اونم از غذاهای خوشمزه من بود....و کنار من بهش خوش میگذره

ولی واقعا اخلاق ندارم🙁

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر