روژبین_کوچیار مدیر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2274 عنوان کیا این روزا حال دلشون بده 😕(حس پوچی) | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 20 پست بچه ها منظورم حال و روز ایرانه اصلا یه جوریه آدم حس پوچی داره 😐قبلنا همه چی یه رنگ و بوی خاصی داشت درس خوندن _ قدم زدن_پیتزا خوردن و...ولی الان همه چی یه جوریه دل آدمو خوش نمیکنه 😒😞شما هم چنین حسی رو دارین ؟ 1399/08/28 | 20:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژبین_کوچیار مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2274 دیگ امید ب زندگی و آینده صفر....هیچ امیدی به هیچی نیست ☹️ آره متاسفانه مثلا قبلا میرفتیم با بچه ها یه پیتزا میخوردیم یه خوب داشت الان تو دلم میگم خب مثلا که چی😐دست خودمم نیستا یا مثلا میگفتم کار کنم ماشین بخرم ولی.....
روژبین_کوچیار مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2274 احساس افسردگی دارم دلیلشم زندانی شدن تو خونه و گرونیه من ماهی یه بار بیرون میرم، یه دور میزنم همون ... منم همش دلم میگیره تازه من 22 سالمه تف_به_این_زندگی#
پااااستییل عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 1149 خدایی این کرونا چیه افتاده به جون زندگیمون😖😭دلم برای روزایی که کافه و رستوران میرفتم، با شادی خرید میکردم خیلی تنگ شده
روژبین_کوچیار مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2274 خدایی این کرونا چیه افتاده به جون زندگیمون😖😭 دلم برای روزایی که کافه و رستوران میرفتم، با شادی خر ... البته من بیشتر کرونا گرونی اذیتم میکنه 😞
seeppiidd عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4377 عزیزم خوب بود درمان؟چه جوری بود ؟ آره عزیزم خیلی عالیه حالم تغییر کرده بود خیلی بهتر بودممن قبلا سابقه افسردگی داشتم ولی نرفته بودم واسه درمانخیلی آرامش خوبی داره ...اگه مشکلی داری حتما جدی بگیر و درمانتو شروع کن چون افسردگی مثل غم و اندوه نیست و کم کم آدمو نابود میکنه.. God؛