2777
2789
عنوان

<<< شعر >>>

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 414 پست

عشق یک شیشه انگورکنارافتاده ست

که اگرکهنه شود مست ترت خواهدکرد

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

خوشبخت اگرخاربکارد 

ازبخت خوشش لاله وریحان به درآید 

بدبخت اگرمسجدی ازآینه سازد

یاسقف فروریزدویاقبله کج آید

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدتی هست  میان من و تو فاصله هاست قصه ی امشب ما قصه ی عاشقانه هاست امشب انگار نهان است سخن ...

قصه ی امشب ما قصه عشق و گِله هاست

اینجوری قافیه ها درست میشه..دخترم

تعطیل🚫                                                                                 

💕💕💕💕💕

گر مرا حاکم کنند ..... بر شهر عشق

روی هر دروازه ای ، لوح محبت میزنم

بهر هر دل.......... دلبرم باشد یکی

مهر باطل روی هر ،نوع خیانت میزنم

سخت میگردم.....همه بازار شهر

تاجران بی وفایی را،به زندان میکنم

بی نقاب آیند همه....در شهر من

با نقاب هرکس ببینم ، چهره ویران میکنم

گرگها در جای خود.....بره اهو جای خود

گر روند در جلد هم ، والله رسوا میکنم

عاشقان رامیدهم........فرمان برحکم وفا

بی وفایان را ز شهر،حتما گریزان میکنم

با عدالت میزنم......تکیه به تخت حاکمی

باعث بد نامی عشق را پریشان میکنم💞

تعطیل🚫                                                                                 
خوشبخت اگرخاربکارد  ازبخت خوشش لاله وریحان به درآید  بدبخت اگرمسجدی ازآینه سازد یاسقف ف ...

چقدر عالی💖

تعطیل🚫                                                                                 

گفتندکه اوعاشق گیسوی بلنداست 

موهای من ازعصرهمان روزبلنداست

قصه ی امشب ما قصه عشق و گِله هاست اینجوری قافیه ها درست میشه..دخترم

مدتی هست  میان من و تو فاصله هاست

قصه ی امشب ما قصه ی عشق و گله هاست

امشب انگار نهان است سخن ها در دل

در پس هر نگهی راز همه مسئله هاست

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

تواگرنازکنی نازکشیدن بلدم 

نازازچشم پرعشوه خریدن بلدم

قفس خسته دلی های من عاشق را

بازکن تاکه ببینی که پریدن بلدم 

@fftt  

وقت بیماری و بی‌تابی من دست ڪسی

جاے دستان تو مرهم بشود می میرم

جان من بسته به هر تار سر موی تو است

تاری از موی سرت ڪم بشود می میرم

تعطیل🚫                                                                                 
تواگرنازکنی نازکشیدن بلدم  نازازچشم پرعشوه خریدن بلدم قفس خسته دلی های من عاشق را بازکن تاکه ...

بلدم ناز کشیدن، بلدی ناز کنی
بلدی حال دلم را تو کمی ساز کنی

بلدی عشوه کنی، غمزه کنی، دل ببری
بلدی رقص کنان، تن همه طناز کنی

بلدی کف بزنی، ساز و نی و دف بزنی
چو قناری بلدی چهچه و آواز کنی

به دلم می کشم از طرح نگاهت غزلی
بلدی با نگهت در دلم اعجاز کنی

غزلی از تپش این دل خود ساخته ام
بلدی عشق مرا در دل خود راز کنی

دل من سوی تو پر زد، پر و بالش مشکن
بلدی با دل من یکسره پرواز کنی

بلدی خط بکشی اسم رقیبان مرا
بلدی تا به ابد، عشق نو آغاز کنی

بلدم دل بستانم، بلدی دل بدهی
بلدی در دل من، جای خودت باز کنی

بلدم دل بسپارم، بلدی دل ببری
بلدی تا سند از قلب من احراز کنی

تعطیل🚫                                                                                 

جنگل سوخته راوعده باران ندهید 

خبرمرگ مراطعنه به یارم نزنید 

سینی چای وگل ومردی که مانندتونیست 

یک دل مرده که دیگرگیروپابندتونیست 

بین جمعیت صدای خنده ات پیچیدوبعد

تاسرم چرخید دیدم حیف لبخندتونیست 

النکاح السنتی آیاوکیلم من ؟؟بله

زیرلب بابغض گفتم این که پیوندتونیست

باعسل کام من بیچاره شیرین ترنشد 

تلخ میبوسم لبی راکه لب قندتونیست 

توقسم هاخورده بودی میرسی روزی به من 

آی این کابوس واضح مثل سوگندتونیست 

بعدازاین بایدفراموشت کنم ازاین بعد

شاعراین شعرغمگین آرزومند تونیست 

کودکی آشفته راهم چندسالی بعدازاین 

میفشارم سخت درآغوش وفرزند تونیست

می پرم ازخواب ویادم نیست چیزی رابه جز 

سینی چای وگل ومردی که مانندتونیست

@برفا22     ریپتو ندیدم نتم پرید

کدومشون رو؟

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...