2777
2789
عنوان

<<< شعر >>>

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 414 پست
خیلی حلال زاده یی میخواستم همین الان تگت کنم،،😍😍 دختری از اُمت عیسی  دلم را برده است ...

به مامان بزرگم رفتم دبگه 😁😁

همین الان چشامو باز کردم خواستم ساعتو ببینم صفحه گوشیم رو سایت بود دیدم اینجا بروز شده اومدم فوضولی😆😆😆

راستی امشب ساعت نه شب حتما حتما حتما انلاین باش😎😎😎

برخیز که صبح، روشن از امید است
شب رفته و خط نور، بی‌تردید است
از پستچی پنجره تحویل بگیر
در پاکتِ اَبر، نامه خورشید است

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عشق یعنی خاطرات بی غبار دفتری از شعر و از عطر بهار عشق یعنی یك تمنا , یك نیاز زمزمه از عاشقی با سوز ...

عشق یعنی مستی و دیوانگی
عشق یعنی حیرت و دلدادگی

عشق یعنی تا ابد جانم بخوان
عشق یعنی تا سحر پیشم بمان

عشق یعنی اخم کردم تو بخند
عشق یعنی با بوسه لبهارا ببند

عشق یعنی حرف از چشمم بخوان
عشق یعنی اشارتهای ابرو را بدان

عشق یعنی از غمت ویرانه ام
عشق یعنی واله  و دیوانه ام

عشق یعنی من تو را پروانه ام
عشق یعنی در دلت دردانه ام

نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مامان بزرگم رفتم دبگه 😁😁 همین الان چشامو باز کردم خواستم ساعتو ببینم صفحه گوشیم رو سایت بود دی ...

تولد پرگله...

تعطیل🚫                                                                                 
به مامان بزرگم رفتم دبگه 😁😁 همین الان چشامو باز کردم خواستم ساعتو ببینم صفحه گوشیم رو سایت بود دی ...

سلام گل دختر چه خبره ساعت ۹ دوباره شیطونی 😉🤩

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ممنون💖💖 همانند بُتی مغرور و زیبایی تو ای دختر من ابراهیم می گردم شکستت میدهم آخر   و شای ...

عروسم میشوی خواهر😂😂

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
تولد پرگله...

نه 

نمیگم 🤫🤫🤫🤫

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

💚 دلم درد عجیبی میبرد از دوریت اما،  نجابت میکند،  حالش نمیداند کسی بغضی جان سخت دار ...

زهرا جان سرودهای خودته عزیز دلم ؟؟؟؟

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام گل دختر چه خبره ساعت ۹ دوباره شیطونی 😉🤩

نمیگم چ خبره 🤫🤫🤫

ولی بله شیطونی اما شیطونیه خوب 😁😁😁

نئچه آیدی گوزل جومله لری

آختاریرام و ییغیرام تا بویون سنه دییم .

آمما بیلمیرم ندن بوتون کلمه لر

مندن قاچیب دی !

ایندی چوخ ساده و قافیه سیز دییرم :

دوغوم گونون موبارک گوزلیم💖💖💖

@830pargol  

تولدت مبارک🎂🎂

تعطیل🚫                                                                                 
سلام فلفلی جان دوست داشتنی و انرژی مثبت😍 سروده که نمیشه گفت😢 نوشته های خودمه 

ولی خیلی زیبا هستن..😍😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
در گوشی؟؟

نه اصلا اصلا نمیگم

مزش میره 

خودت شب میفهمی😊😊😊

عشق یعنی مستی و دیوانگی عشق یعنی حیرت و دلدادگی عشق یعنی تا ابد جانم بخوان عشق یعنی تا سحر پیشم بما ...

افرین بانو جون  حست و بیانت زیبا و لطیفه 👏👏👏❤❤❤❤

عــــــشق یعنی انتـــــظار و انتــــظار
عــــــشق یعنی آرزوی وصل یار

عــــــشق یعنی گــــریه های نیمه شب
عــــــشق یعنی سوخـــتن در التهاب

عــــــشق یعنی الـــتماس و الـــتماس
عــــــشق یعنی غـــم برایت چون لباس

عــــــشق یعنی مست بودن بی شراب
عــــــشق یعنی اشـــک جاری مثل آب

عــــــشق یعنی دیده ی مـــانده به راه
عــــــشق یعنی بی حـــضورش بی پــناه

عــــــشق یعنی در به در بودن چو باد