2777
2789
عنوان

دیدمش از دور💔

304 بازدید | 25 پست

رفته بودم بیرون دوس پسرمو جلو مغازه ای ک کار میکنه دیدم داشت با تلفن صحبت میکرد تا روشو کرد اینوری من سرمو انداختم پایین اصلا نمیدونم اونم منو دیده یا نه..اینستام آنفالو و ریموش کردم واقعا حالم بده

دعام کنین💔💔

:)

آرزو می کنم بخندی و سازِ دلت همیشه کوک باشد

آرزو می کنم تمامِ اتفاقات خوبی که می خواهی ،برایت بیفتند و سرتاسرِ مسیرِ زندگی ات پر از آدم های خوب باشد

آدم های خوبی که تو را دوست دارند و کنارشان به آرامش می رسی

آرزو می کنم هیچ زمانی غصه ها راه ورودی به دلت نداشته باشند ، هرگز نا امید نشوی و شکست ، همیشه مقدمه ای برای پیروزی ات باشد

آرزو می کنم خوشبخت باشی و زودتر از چیزی که فکرش را می کنی به تمامِ آرزوهایت برسی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیارتت قبول😐 قهرین؟

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
اصن نمیدونم دیده منو یا نه😔هعی خدا

دیدتت

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
منم مشکل تورو دارم حال بدم فراتر از توصیفه انشاالله که به ارامش قلبی برسی آرزوهات خاطره شن صلوات ب ...

مرسی عزیز دلم الان ک خاطره هام آرزو شدن ممنون ازت منم برات دعا میکنم💔💕

:)
اینکه میگی اونم به تو فک میکنه دیدتت  منم یه دخترخاله دارم مثل تو قشنگ حرف میزنه کلا انرژی مثب ...

ماچ ماچ بهت حس ۶ قوی دارم بخاطر اون گفتم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑