2777
2789
عنوان

دیدمش از دور💔

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست
ای جانم منظورت استارتره حست برا منم کار میکنه بگی دوسم داره یا نه

دوست داره ۱۰۰ درصد از اون دوست داشتناس

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهان هم مال استارتر هم مال من؟😍😍😍😍😍 مرسی عزیزدل

مال تو

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
😁😢نه کات کردیم ۶ روزه

چرا کات کردید؟؟ اشکال نداره گلی هیچ پسری ارزش غصه خوردن تو رو نداره 

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
چرا کات کردید؟؟ اشکال نداره گلی هیچ پسری ارزش غصه خوردن تو رو نداره 

بهم گفت شرایط بودن تو این رابطه رو ندارم مشکلاتم زیاده نمیتونم تورو پاسوز خودم کنم آس و پاسم و..ازین حرفا

😖

:)
بهم گفت شرایط بودن تو این رابطه رو ندارم مشکلاتم زیاده نمیتونم تورو پاسوز خودم کنم آس و پاسم و..ازین ...

این حرفا چیه؟؟؟ فکر کنم دنبال بهونه بوده تورو از سرش باز کنه خودت چی فکر میکنی؟؟ دلیلش واقعا همین بوده؟

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
این حرفا چیه؟؟؟ فکر کنم دنبال بهونه بوده تورو از سرش باز کنه خودت چی فکر میکنی؟؟ دلیلش واقعا همین بو ...

اخه دلیلی نداشت منو از سرش وا کنه...من فک میکنم تا حدی دلیلش همین بوده‌..ولی واقن نمیدونم..تازه اولشم گفت حتی شده واسه ی مدت

:)
سلام عزیزم ...ببخش مزاحم شدم  میشه بگی که حس کسی که مدنظرمه نسبت بهم چیه ؟؟لایق دوست داشتن هست ...

لایقه

ممنون ازت مهربون ...لطف کردی 

قلبونت