2777
2789
عنوان

من ی افسرده به تمام عیارم😥

144 بازدید | 22 پست

من افسردم لطفا کسایی که افسردگی(بی دلیل)رو تجربه کردین بیاین بگین چطور درمان شدین😓

🚫لطفا تاپیکای افسردگیمو بخونین و راهنماییم کنین🚫

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا دکتر نمیری خب؟  افسردگی درمان داره زیر نظر پزشک  نمیشه ما بیایم نظر بدیم ک

چمیدونم میترسم حالم با دارو بدتر الانکه ی جوری هستم همش به طلاقم فک میکنم به شوهرم مثل قبلا حس ندارم  هیچی برا جذاب نیس هیچی

من الانم افسردم حتی حال ندارم تو حمام پاشم همش نشستم همش بغض دارم

اول باید تست بدین ببینین افسردگی تون در چ حد هست

اگ کم باشه ک بدون دکتر حتی حل میشه

اگر متوسط باشه با روانشناس

اگر شدید با روانپزشک و دارو

من الانم افسردم حتی حال ندارم تو حمام پاشم همش نشستم همش بغض دارم

منم اوایل افسردگیم اینجوری بودم الانم گاهی وقتا خیلی خفیف اینجوریم اما انگار دارم زندگی مشترکمو قمارمیکنم😢

اول باید تست بدین ببینین افسردگی تون در چ حد هست اگ کم باشه ک بدون دکتر حتی حل میشه اگر متوسط باشه ...

من چندین سال هست افسردگی دارم روانپزشکم قبلا رفتم کار من از تست گذشته اما اگر ظاهرم ببنید از خودم خوش خنده تر و شیطون تر نیست از درون خرابم

چمیدونم میترسم حالم با دارو بدتر الانکه ی جوری هستم همش به طلاقم فک میکنم به شوهرم مثل قبلا حس ندارم ...

اینجوری پیش بری روز ب روز بدتر میشه اونموقع هس ک باید کلی پول بدی ب دکتر و مجبوری هر دق بری و بیای

من تست شما رو ندیدم اما حد میزنم افسردگیتون در حد متوسط باشه

اول باید تست بدین ببینین افسردگی تون در چ حد هست اگ کم باشه ک بدون دکتر حتی حل میشه اگر متوسط باشه ...

افسردگی منکه انگاری ریشه زده تو وجودم از هیچی خوشحال که نمیشم هیچ روحیه هیچی ندارمم هیچ سریع از شوهرم متنفرمیشم سریع عصبی میشم داد میزنم بهم نزدیک میشه پس میزنمش😢😢

منم اوایل افسردگیم اینجوری بودم الانم گاهی وقتا خیلی خفیف اینجوریم اما انگار دارم زندگی مشترکمو قمار ...

افسردگی ی اختلالیه ک خیلی بی دلیل و ب صورت دوره ای ب وجود میاد

کسی ک افسرده هم دائما باید زیر نظر پزشک باشه

ممکنه شما الان بری پیش دکتر و خوب بشی اما این ب این معنا نیس ک دیگه بر نمیگرده بازم برمیگرده و ب محض دیدن علائم کوچیک باز باید مراجعه کنی ک پیشروی نکنه 

افسردگی بارز ترین اختلال روانیه واگر پیش ی دکتر خوب برید قطعا درمان میشید

چی باعث ناراحتتیون شده

خودمم نمیدونم واقعا ی روز توخونه بودم یهویی زدم زیرگریه همش دلم میخواس خودمو بکشم ناامید بودمو هستم زنگیدم به مامانم پدرم اومدخونم دنبالم منو برد پیش خودشون حالم ازهمه چی بهم میخورد خودمم واقعا نمیدونم چرا یهویی افسرده شدم هیچ مشکلی ام ندارم تو زندگیم شوهرم خوبه زندگیم خوبه ناراحتی چیزی هم نداشتم نمیدونم واقعا تو چندلحظه چم شد

افسردگی ی اختلالیه ک خیلی بی دلیل و ب صورت دوره ای ب وجود میاد کسی ک افسرده هم دائما باید زیر نظر پ ...

متاسفانه دکتر خوبم نمیشناسم که برم پیشش دلم میخواد ی دکتر واقعا کاربلد پیداکنم والا با ی دکتر حرفیدم بهم گف کی بهت گف ازدواج کنی برو جداشو!!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز