2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 33 پست
منم ۲۰ سالمه واقعاموندم چیکار کنمممممم البته من تا حالا هییچ دوست پسری نداشتم و ندارم ولیییی کلا تو ...

چ بهتر عزیزم 😍

مردی که باهات ازدواج میکنه خوشبخترینه☺

فقط با مردی ازدواج کن لیاقتت داشته باشه با چشم باز همسرت انتخاب کن 

انشاءالله خوشبخت میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا کسایی که ازدواج کردن کمک کنن چه شکلی با این قضیه کنار اومدن

ببین عزیزم من تو شرایط خیلی خیلی بد ازدواج کردم بخدا واست تعریف کنم گریت میگیره چ سختیایی کشیدم روز عروسیم بدترین روز عروسیم بود چ برسه ب شبش...شرایط تو با من خیلی فرق داره ولی اینو بدون اگه طرفت آدم خوبی باشه و با حرف خونواده ت ازدواج کنی قطعا پشیمون نمیشی و خیلی خوشبخت میشی ...تا وارد زندگی نشی نمی فهمی هم متاهلی هم مجردی خوشی خودشو داره ب نظر من زود تر بفکر زندگیت باش اگه آدم خوبیه ولش نکن اما اگه میدونی بهتر از این گیرت میاد صبر کن 

انشاءالله هر چی خوبه قسمتت بشه ...😍

فداتشم مرسی 😚😚 میشه شمام راهنمای کنین ممنون میشم

تو خودت فدایی داری 😘

ببین عزیزم تا میتونی با کسی دوست نشو ولی خواستگارات رد نکن چون دختر تو این سن بیشتر خواهان داره تا سنش بالا بره....البته شرایط مکانی شما هم فرق داره مثلا فامیلاتون آشنا غریبه هر کسی ببین تا چ سنی بیشتر دختر اطرافتون خواهان دارن تو هم اگه میدونی شرایط خوبی داره طرفت بخاطر همچین مسائلی ردش نکن چون تا وقتی وارد رابطه نشی نمیدونی زندگی چیه واقعا همچین ترسی هم نداره تو اون یکی پست م گفتم که شرایط هیچ کسی مثل من بد نبود ....اما الان با هر سختی ....خدارو شکر تا حدودی از زندگیم راضیم و سعی میکنم باهاش کنار بیام