2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 33 پست
واقااا الان شما ازدواج کردین من فک می کنم‌حتی سنم بره بالاتر نمی تونم کنار بیام با ازدواج

اولا هر وقت کیس مناسب برات ردیف شد حتما ازدواج کن.الان سنت مناسبه.دوما اوایل اینجوریه یکم که بکذره به هم عادت کنین خودت پیش قدم میشی عشقتو ماچ مالی کنی.

🤗

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اولا هر وقت کیس مناسب برات ردیف شد حتما ازدواج کن.الان سنت مناسبه.دوما اوایل اینجوریه یکم که بکذره ب ...

به سن نیست ازدواج یکی میبنی ۱۸ سالگی کاملا اماده ازدواج یکی می بینی حتی ۳۰ سالگی هم از نظر ازدواج اماده نیست هم اینکه من حتی فعلا دانشگاه هم نرفتم منظور اینکه هنوز هیچ شرایطی برای ازدواج ندارم

واقااا الان شما ازدواج کردین من فک می کنم‌حتی سنم بره بالاتر نمی تونم کنار بیام با ازدواج

اره عزیز م آدم تا سنش بالاتر بره از ازدواجم ترسش بیشتر میشه ....بنظرم دختر هر چ زود تر ازدواج کنه بهتره البته سن مناسب از نظر من ۱۹ تا ۲۳ ایناس

به سن نیست ازدواج یکی میبنی ۱۸ سالگی کاملا اماده ازدواج یکی می بینی حتی ۳۰ سالگی هم از نظر ازدواج ام ...

منظور گفتم به حرف کسایی که میگن زوده ازدواج‌نکن صبر کن بزرگ تر شی گوش نکن.هر وقت یه فرصت مناسب پیش اومد ردش نکن.چون سن که میره بالا دیگه کیس مناسب پیدا نمیشه.

منم ۲۰ سالمه واقعاموندم چیکار کنمممممم البته من تا حالا هییچ دوست پسری نداشتم و ندارم ولیییی کلا تو ...

منم تا حالا نداشتم ولی خجالت میکشم با کسی که باهاش بع روش سنتی ازدواج کردم باهاش وارد رابطه بشم 

منم تا حالا نداشتم ولی خجالت میکشم با کسی که باهاش بع روش سنتی ازدواج کردم باهاش وارد رابطه بشم  ...

خب بنظرم تا وقتی آمادگیشو نداشتی صبر کن یاااذهمسرت کمکت کنه ک ترست بریزه .... کمک و حرفایه همسر خیلی تاثیر داره....

خدایااااااااا کمکم کن..........