سلام دوستان دخترم 8 سالشه و اینما دخترا زود عروس میشن و جهیزیه کامل و سنگین هم میخوان منم زیاد وضع مالی انچنانی ندارم که یکجا بخرم میخوام از الان تکه تکه بخرم بزارم کنار فقط وسایل بزرگ و سنگیش رو دم ازدواج بگیرم بنظرتون چیا بخرم؟؟
همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم
اینجا دیگه دبیرستان تک توکی مجردن همه متاهلن😄 خودم الان 27سالمه دارم فکر جهاز دخترمو میکنم🙆♀️
پس بخر ، بخر که پشیمون نمیشی.
خواهرشوهرمن سرمایه داره ولی برا دختراش کلی وسیله خریده و میگه کم کم میخرم کامل میکنم میگه اون موقع ازدواج اگه پول داشتم به بچه هام کمک میکنم خونه بخرن اگه نداشتمم که خیالم راحته جهاز دارم. با وام ازدواج هم خرج حلقه و کادو و خرج عقدو عروسی میدم . راحت .
الان برا بچه هاست تا بالشت و توشک و وسیله و اینا گرفته . منم میخوام بگیرم
مگر اینکه ساده برداره ک از مد نیوفته یا لحاف و پتو بگیره که همیشه میمونه و مد نداره.
ساده بردارع خو مامان من سرویس ارکوپال منو چهارسال پیس برا سی و شیش نفر خرید فله گرفت همه چیزشو باهم فرانسوی مارک خیلی خوب شد چهارتومن چن روز پیش رفتیم برا ابجیم گف میخوام از الان شروع کنم ب گرفتن ایرانیشو برا سی نفر گف حدودا پونزده تومن در میاد
یکی از اشناهامون الان دخترش نامزد داره از چندسال پیش شروع کرد وسیله ها خرید الان راحت . باور هیچی از مد نیفتاد اتفاقا چندسال پیش داد اتو پرس بهترین مارک خرید اما میگه الان با همون پول اتو معمولی مارک بدرد نخور میشه. خلاصه بگم همه چیزو خریده الان فقط مبلش مونده ، رااااحت.همه چیش هم شیکه .
من احمق هی گفتم فشار نیاد ب خونوادم ۲تا سرویس آرکوپال برداشتم روی هم ۱۸نفر! 😐الان بشقاب کم دارم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️یک و اندی هر سرویسشه بلکه بیشتر. سرویس چینیمم ایرانی برداشتم😐اون روز خارجیش ۵تومن در میومد..الان خدا میدونه..
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منکع آنقدر سر خرید جهاز خواهرم ناراحتی کشیدم که نگو برا همین انقد استرس دارم میخوام برا دخترم شروع کنم.اولین چیز هم میخوام با توشک و بالشت درست کنم . همونجا مادرشوهرش یه اتاق اختصاص داره برا جهاز نوه هاش گفته بزارین اونجا.