2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 54 پست
چقد گرون شده! من احمق هی گفتم فشار نیاد ب خونوادم ۲تا سرویس آرکوپال برداشتم روی هم ۱۸نفر! 😐الان بش ...

بخدا عیچی خریده نمیشه 

من مامانم سرویس ارکوپال مو برا سی و شیش نفر خرید دیگه همه چیزش اوکیه سرویس چینی رو هم هیجده نفره گرف اونم مارک خوب سرویس دم دستی هم شیش نفره 

اون روز مادرشوهرم میگه مامانت بهت ظرف کم داده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا عیچی خریده نمیشه  من مامانم سرویس ارکوپال مو برا سی و شیش نفر خرید دیگه همه چیزش اوکیه سر ...

بگو بقیه اشو گذاشته شما بدین😐چه پرو!!!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منکع آنقدر سر خرید جهاز خواهرم ناراحتی کشیدم که نگو برا همین انقد استرس دارم می‌خوام برا دخترم شروع ...

هشت تا تشک زیاده بخدا منکه مامانمو گفتم چهارتا بده بجاش پتو زیاد بده بالشت هم دوازده تا تو این خونه های ب این کوچیکی این همه تشک و بالشتو کجا بزاریم خو

کیفیت امروز هم که بهتر از فرداس

هرچیزی تو هر زمانی اگه جنس خوب و شیک بخریم همیشه تازگی خودشا حفظ میکنه.

مثلا خود من سرویس قاشق چنگال و اینا رو ۱۵سالم که بود مامانم خرید الان که ۲۶سالمه و ۵ساله که ازدواج کردم هرکی میبینه میگه خیلی شی که و جنس خوبی هم داره.

ولی خواهر شوهرم ۸ماه بعد من ازدواج کرد سرویس قاشقش مد اون موقع بود ولی حالا میگه همش سیاه و لک شده

هشت تا تشک زیاده بخدا منکه مامانمو گفتم چهارتا بده بجاش پتو زیاد بده بالشت هم دوازده تا تو این خونه ...

عزیز پشم گوسفند رایگان ، دوختش هم با مادرشوهرمه . کلا هیچ هزینه ای نمیدم به جز شادکردن پشم و پول پارچه زیر. حالا ببینم اگه کمتر بدم دیگه ۶ تا چون سمت ما کمتر ۶ تا نمیدن.

همینو بگو ی عالمه وسیله ی هنوزم زبونشون درازه  سه هفته ی جهازمو بردیم چیدیم دریغ از ی جشن خونو ...

مادرشوهر من و جاری و خواهرشوهرم کامل ندیدن مامان چی بهم داده چی نداده! چندساعت اومدن و رفتن. برا منم ک بعد ۴سال رفتم خونه هیچ جشنی نگرفتن. از فامیل شوهر بجز خونواده خارمادرش هیچکس نیومد😐فقط اومدن عروسی خوردن و رفتن😐

جاری کوچیکم ۲سال بعد من عروس شد، ۲ماه قبل من رفت خونه. نه مبل داشت نه بوفه نه میز ناهارخوری نه وسیله شیک نه سرویس قابلمه 😐فقط سری روی داشت و بلور😐 نمک و ادویه جاتشو تو پاکت! فریزر ریخته بودن گذاسته بودن ته کابینتش😐مادر شوهرم ب منو جاری بزرگم گفت ببین مردم چکارا بلدن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیز پشم گوسفند رایگان ، دوختش هم با مادرشوهرمه . کلا هیچ هزینه ای نمیدم به جز شادکردن پشم و پول پار ...

شیش تا بهتره خدایی هشت تا زیاده الان که مهمون انچنانی نمیاد ک شب بخواد بخوابه بعدشم تکون دادن این تشکا کمر ادمو نابود میکنه شیش تا خوبع ب جاش پتو بده

مادرشوهر من و جاری و خواهرشوهرم کامل ندیدن مامان چی بهم داده چی نداده! چندساعت اومدن و رفتن. برا منم ...

حقشونه بخدا هر چقدر ک از قبل گرفته بود مامانم هر چقدرم الان صدو هفتاد تومن جهازم شده هنوزم میگن چیزی نیاورده