2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لحاف تشکش روورست کن ولی رویه اش بمونه برااون موقع  پتو وروفرشی واین چیزافک نکنم قدیمی بشه ولی ...

یکی از اشناهامون جهیزیه دوتا دختراشو از بچگی براشون درست کردع فقط مونده وسیله های تزیینی خونه هاشون اونارم ازدواج کنن بعد میخرن الان میگه راحتم فقط میمونه خرید طلا و حلقه و سیله های داماد 

اره میدونم قدیمی میشه ولی مادرشوهرم میگه تکه تکه بخر 🥴 پسرشم گوشش در دهن مامان جونشه

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
قبول دارم ولی سخته جهاز درست کردن تو این گرونیا

خیلییییی

من خودم شانس اوردم قبل گرونیای اعظم خرید کردم! با اینکه نخواستم ب خونوادم فشار بیاد.. مثلا ی ماشین آشپزخونه ب جای تک تک وسایل چرخ گوشت و آبمیوه گیری و آسیاب و..برداشتم اما ج اشتباهی کردم🤦🏻‍♀️مجبور شدم پول جمع کنم جدا چرخ گوشت بخرم. 

روزی ک خریدم تموم شد بود ۸۰۰تومن! نخریدم. بعد دوسال مجبور شدم بخرم به حدودا ۲تومن!!!!! همون مارک و همون مدل! الان همین شده ۸تومن😐 زیبا نیست!؟!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

عزیزم کارخوبی می‌کنی. رنج ازدواج اونجا چند سال؟؟؟

توشک و بالشت براش بدوز فقط روکش ملافه باشه همون موقع، سرویس آبکش و لگن استیل ، لوازم برقی ، سرویس قابلمه یک دست بگیر یک دست هم همون موقع ، قابلمه بزرگ هارو بگیر، تک شعله گاز ، حصیر جنگلی ، سیخ و منقل کباب ، سرویس ملاقه پلاستیکی و چوبی ، سرویس کارد و ابزار ، سرویس قاشق چنگال استیل طرح ساده بگیر ، پتو ، پتو تابستانه، ماشین لباس شویی و ظرفشویی هم میتونی بگیری، .

می مونه لوازم چوب و فرش و پرده و سرویس کریستال و ظرف که اون موقع بگیر . 

سرویس پلاستیک هم میتونی الان بگیری . 

خیلییییی من خودم شانس اوردم قبل گرونیای اعظم خرید کردم! با اینکه نخواستم ب خونوادم فشار بیاد.. مثلا ...

اره اینم هست الان دودلم ۸ میلیون پول دارم نمیدونم طلا بخرم یا یه سری جهیزیه

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
اره میدونم قدیمی میشه ولی مادرشوهرم میگه تکه تکه بخر 🥴 پسرشم گوشش در دهن مامان جونشه

بخر عزیزم چه قدیمی . من ۱۰ سال پیش ازدواج کردم خیلی چیزها همین الان مده ، الان داریم برا خواهرم جهاز میخریم ، مجبوریم مدل پایین تر از مال من بخریم چون رومون فشار

خیلییییی من خودم شانس اوردم قبل گرونیای اعظم خرید کردم! با اینکه نخواستم ب خونوادم فشار بیاد.. مثلا ...

همین دیگه همه میگن طلا بخر یا پول پس انداز کن بخدا همه چی داره روز ب روز میره بالا هیچی گرفته نمیشه ی دست قاشق و چنگال اگه الان اسی بخره برا بچش بنفع خودش چون ادم هیچی از فردای این مملکت نمی فهمه

عزیزم کارخوبی می‌کنی. رنج ازدواج اونجا چند سال؟؟؟ توشک و بالشت براش بدوز فقط روکش ملافه باشه همون م ...

اینجا دیگه دبیرستان تک توکی مجردن همه متاهلن😄

خودم الان 27سالمه دارم فکر جهاز دخترمو میکنم🙆‍♀️