2777
2789
عنوان

پودر صابون فیروز خوبه؟

20591 بازدید | 14 پست
سلام دوستان
من چجوری از پودر صابون فیروز استفاده کنم که لباسا نچسبه؟خوندم بعضی ها میگفتن لباسا رو به هم میچسبونه.میخوام تو لباسشویی اتوماتیک خودمون بریزم؟
مینی واشر نخریدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اریل نی نی استفاده میکنم خیلی بو خوب میده
در دست قلم دارم از قلب بیان دارم از نزدیک نمی بینم از دور سلام دارم.

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی
منم پودر صابون معطر استفاده میکنم خیلی عالیه . خیلی هم خوشبو هست

ماشین لباسشوییم سامسونگه و توی مخزنه پودرش میریزم با آب جوشم حلش نمیکنم و لباساهم به هم نمیچسبه . خیلی عالیه
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
منم پودر صابون مخصوص ماشین فیروز استفاده می کنم ماشینم آ ا گ هست بدون حل کردن تو آب هم می ریزم تو جای پودر خیلی هم خوبه....
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
منم از پودر صابون فیروز استفاده میکنم که دو نوع داره صورتیش برا ماشینهای دستی مثل مینی واشر و ابیش برا ماشینهای اتوماتیکه......معطره و اتفاقا لباسها رو خوشبو میکنه و کاملا لکه ها رو میبره و زمانیکه داخل ماشین استفاده میشه نمیچسبه ولی اگه با دست بخواهی چیزی رو بشوری و ازش استفاده کنی میچسبه و براحتی پاک نمیشه
من از پودر صابون بیشتر از نی نی شوما راضی هستم