2789
عنوان

ضعیفی چشم

569 بازدید | 35 پست

کسی بوده بدون عمل با روش طب سنتی یا اسلامی نمره چشماش کم شده باشه 

ممنون میشم بیایین بگین 

و مواظب چشم هاتون باشین

که بعدا خیلی پشیمون میشین برای ضعیف شدنش😥

و اس منم خیلی ضعیف شد

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک کنم تقریبا محاله😁

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

یه کتاب هست از دکتر بیز  بخر تمرین داره انجام بدی نمره چشمت بهتر می شه!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
فک کنم تقریبا محاله😁

یعنی حرصت میگیره با این حرفا،،چه چیزایی میشنوه آدم تو نینی سایت

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
فک کنم تقریبا محاله😁

تمریناتش هست  کتاب دکتر بیز   

همانطور که فیزیوتراپی می تونه یه عضو به کارکرد طبیعیش برگردونه تمرین های خاصی هم ضعیفی چشم خوب می کنه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
یعنی حرصت میگیره با این حرفا،،چه چیزایی میشنوه آدم تو نینی سایت

چرا حرصم بگیره؟والا من از خدامه ۱۱ ساله عینکی ام

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
شمایی که میدونید سرگیجه میتونه نشانه ضعیف شدن چشم باشع؟

علت اصلی سرگیجه مربوط به گوشه

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
تمریناتش هست  کتاب دکتر بیز    همانطور که فیزیوتراپی می تونه یه عضو به کارکرد طبیعیش ...

امیدوارم 😍