2789
عنوان

ضعیفی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 35 پست
چرا حرصم بگیره؟والا من از خدامه ۱۱ ساله عینکی ام

نه عزیزم حرف شمارو نمیگم گلم😂

از اینکه با طب سنتی نمره چشم آدم کم بشه حرصم گرفت

منم از اول ابتدایی عینک زدم تا سه چهار سال پیش عمل کردم 

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چک شده چیزی نیس

کم خونی نداری؟

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
یعنی می گین نمی با طب سنتی اصن؟  😥

نه ،،،فقط عمل 

حالا دوست داشتین عینک بزنین ،،لنز هم استفاده نکنین

چرا حرصم بگیره؟والا من از خدامه ۱۱ ساله عینکی ام

کتابش بگیر و تمریناتش انجام بده!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
نه عزیزم حرف شمارو نمیگم گلم😂 از اینکه با طب سنتی نمره چشم آدم کم بشه حرصم گرفت منم از اول ابتدای ...

نتیجه میگیریم کورم و بد خوندم😂من قوز قرنیه دارم عمل هم نمیتونم بکنم

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
کتابش بگیر و تمریناتش انجام بده!! 

شما انجام دادین؟

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

اگه چشماتون ضعيفه خدايي چرا مياين تو ني ني سايت 

ريز ريز ميخونيد؟

من خودم يه روز ميام ني ني سايت تا چند روز كورم 

كلا فضاي مجازي و گوشي براتون خوب نيس ،پول گوشي رو بديد عمل خيلي واجبتره و نتيجه ميگيريد 

چرا ولی خیلی وقته دارم دارو میخورم براش😞

پس بخاطر همونه،بعضی از داروها هم سرگیجه میارن 

ضعیفی چشم ربطی به سرگیجه نداره ،،شاید اولش از عینک استفاده کنید سرگیجه داشته باشید