2777
2789

بگین لطفا کیا ۳۰ روز رو کامل کردن زایمان طبیعی کردن من امروز ۹ ماه هم تمام شد ۳۸ هفته ۴ روز

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیزایی 

۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میکنن   طبیعی  فقط اگه یه مشکلی برات پیش بیاد زود میزایی  یا خیلی ورزشکار حرفه ای باشی  اونم تازه شاید زود بزایی

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
من پسرم رو ۳۸ هفته ۵ روز دنیا آوردم  دخترم رو ۴۰ هفته الانم ۳۸ هفتمه این هنو تو شکممه

مثل من در انتظاری

من دقیقا 38هفته و 4روز زایمان کردم .ولی منو سزارین کردن

عزیزم از رو سنو ان تی حساب کردن یا پریودی؟

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
نمیزایی  ۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میکنن   طبیعی  فقط اگه یه مشکلی برات پیش بیاد زود می ...

اوف منکه دیگه خسته شدم از انتظار

چند کیلو شده بود اونموقع

۳کیلو بود دیگه وقتی از ۴۰هفته رد میشی بچه وزن کم میکنه ..اینطور نیس که تپل تر بشه..تازه اب دورش هم کم شده بود وقتی دنیا اومد دستاش خشک و چروکیده شده بودن طفلی کم کم خوب شد

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم