2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا تازه ما مال وقتی می خوان جای خواب عروس دوماد رو بندازن زیرش کلی پول میزارن فردا صبح هر کی جمع کر ...

کجایین شما

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

یه لباس خیلی خیلی سسکی بعد تو برو پیش مامانت بخواب اونم بره پیش بابات😂😂😂😂😂

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
همه میخوابن😂😂 بد نیست که😓😫😪😞😖 اینجا عادیه  نامزدا مثل زن و شوهرا زندگی میکنن و هرشب پیش ...

نامزدین یاعقدمیکنین؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

😂😂😂.   فقط شب اول اینجوری بود .بعدش کلا باهم زندگی کردیم ،😁😁😁😁

😂😂😂😂😂ما قبل عقد محضری صیغه خونده بودیم شوهرم میومد شبا پیش بابام تو حال می‌خوابید 😂😂😂😂صبح تا شب ک بابام سرکار بود تو اتاق بودیم 😂😂😂😂😂

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
بیچاره داداشم میرفت خونه زنداداشم اینا  ،بابای عروسمون داداشمو صب با خودش میبرد مسجد ،😐😂😂 شب ...

🤣🤣🤣🤣🤣 مال ما ابجیم که عقد کرد دامادون ۳ شب بود خونمون کلی رفتن بیرون ددر ددور کیف حال

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

واقعا شب عقد داماد میمونه میرین پیشش میخابین؟؟؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه