2777
2789
وای نگوووو من الان نشونم خب بعد نوروز عقدمیکنیم از الان استرس دارم اون روزدارم😓

میگذره😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اصالتا مال  یکی شهرای همدانیم (نهاوند)

اره از اونجا تا بره سمت کرمانشاه اینا همه این مدلی هستن بد میدونن.ماهم کرمانشاهی هستیم ولی خداروشکر خیلی سال بود اومدیم تهران دیگه از فک فامیل کسی نبود فضولی کنه و بره رو مخ مامان بابام دیگه ما آزاد شدیم😂

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجایین شما

ما کرمان زندگی میکنیم اما اصلتا کرمانی نیستیم این رسم مختص طایف خودمونه دیگه جا نیست بنظرم

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
وای خوشبحالت. میشه موقع عقدت منم دعا کنی ب عشقم برسم 😔34 سالمهدوس دارم ازدواج کنم و مادربشم.. ان شا ...

همسن منی و آرزوهای منو داری، شنیدم جمعه ها بین نماز ظهر و عصر نماز جعفر طیار رو بخونید معجزه میکنه، حتما بخونید ان شا.الله حاجت روا شید برا منم دعا کنید

ما رسم ندارم ولی داماد پرو بود موند خونمون

هیچی دیگه مگه غریبه بود ک دنبال لباس باشم مث همیشه لباس تو خونه ایمو پوشیدم  

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
نه بابا😂😂😂 مامانم از دیشب یه زیرانداز دونفره و یه پتو دونفره دراورده گذاشته دم دست که راحت باشیم ...

😜😜😜😜😜😜😜😜😜واای خدا خندم میگیره

اخه مگه داریم همچین چیزی

چقدر خوبید

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

😂😂😂😂😂عشق میکردیااااا

اره بابام طفلی فکر میکرد ما چقدر بچه های خوبی هستیم😂😂😂😂😂😂😂ولی شب اولی ک بعد عقد اومد خونمون پیش هم خوابیدیم خنده دار بود بابام تو حال خوابیده بود هی صداش میومد می‌گفت پووووووف😂😂😂😂😂😂😂😂چهار تا دختریم ها ولی سر من خیلی زورش اومد

همسن منی و آرزوهای منو داری، شنیدم جمعه ها بین نماز ظهر و عصر نماز جعفر طیار رو بخونید معجزه میکنه، ...

حتما گلم ان شالله شماهم حاجت روا بشی و ب تمام ارزوهات برسی 💖💖💖التماس دعا

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

اره از اونجا تا بره سمت کرمانشاه اینا همه این مدلی هستن بد میدونن.ماهم کرمانشاهی هستیم ولی خداروشکر ...

مام الان اونجا نیستیم ولی خب خانواده عروسمون خونشون اونجا بود ،،،،بیچاره داداشم چقد ادیت شد 😂😐 ساعت یازده باید زنداداشم خونشون بود وگرنه باباش زنگ میزد به بابام ،😂😂😐

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
مام الان اونجا نیستیم ولی خب خانواده عروسمون خونشون اونجا بود ،،،،بیچاره داداشم چقد ادیت شد 😂😐 ساع ...

خداروشکر شوهر من بابا نداشت هااا😂😂😂😂😂

مبارکه اسی🌹😘

با اون لباسی بخاب ک هرشب میخابی😄🥴راحت باش بابا.ی تیشرت آستین کوتاه سفید و ی شلوار رنگ روشن😍سلیقه شوهرتو نمیدونی چی دوستداره؟!

ولی خدایی لباس خواب نپوشی 😄😄خیلی صایعس

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤