2777
2789
من شوهرمو ماهی ۳-۴ روز می دیدم ماهی ۲ شب می موند خونمون از تهران میومد بعد بابام ساعت میگرف میگف ۲ س ...

وای خدا😯😂😂😂

خاام الان اینجا بود خیلی زیرپوستی داشت اشاره میکرد که کاری نکنیم و تا عروسی صبر کنیم

هر یه جمله ای که میگفت 

میگفت تو خودت تحصیل کرده ای دانشگاه رفته ای میدونی ولی تخم مرغ سفره هفت سین صبح عید رنگ میشه😐 میخواستم بگم خاله جان من از یه ماه قبل رنگ میکنم روم نشد😂😂😂😂

مام الان اونجا نیستیم ولی خب خانواده عروسمون خونشون اونجا بود ،،،،بیچاره داداشم چقد ادیت شد 😂😐 ساع ...

😄😄😄زنداداشت من نیستم!!؟؟🤧🥴🥴بابام بابامو دراورد دوران عقد

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نمیدونم شاید

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
وای خدا😯😂😂😂 خاام الان اینجا بود خیلی زیرپوستی داشت اشاره میکرد که کاری نکنیم و تا عروسی صبر کنی ...

ووووی چقده بعضیا به همه چی کار دارن 😂😂😂😂 جالبه اینطرفا ک با این چیزا مشکل ندارن

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نمیدونم شاید

کرمانشاهی؟؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

من میومدم خونه مادر شوهرم یه شهر دیگه بود.وای وقتی بابام زنگ میزد از استرس خفه میشدم میکردم تا جواب میدادم😂ولی از اونجایی ک خیلی ترسو بودیم قایمکی یه مشهدم رفتیم یادش بخیرررر😂😂😂😂😂

من میومدم خونه مادر شوهرم یه شهر دیگه بود.وای وقتی بابام زنگ میزد از استرس خفه میشدم میکردم تا جواب ...

حالا خوبه ترسو بودی اگه نبودی کجا میرفتی 😂😂

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
من میومدم خونه مادر شوهرم یه شهر دیگه بود.وای وقتی بابام زنگ میزد از استرس خفه میشدم میکردم تا جواب ...

چقدرم ترسو بودی۰😄من یبارم با خانوادش رفتم سفر ۲روره شوهرم نبود بابام میگفت اگه بفهمم دروغ گفتی اونم بوده میکشمت😑😄ساعت ۱۰شب هم باید خونه بودم.انگار تو روز نمیشد کاری کرد😐😐😄😄

نه بابا 😂😂 راحت باش ،،، زنداداش من داخل سایت نمیاد

همینجوری پرسیدم 😘خواهرشوهر جان🤣🤣

چقدرم ترسو بودی۰😄من یبارم با خانوادش رفتم سفر ۲روره شوهرم نبود بابام میگفت اگه بفهمم دروغ گفتی اونم ...

بابام هنوزم نمیدونه رفتیم مشهد😂😂😂😂😂خداییش چرا خلاف کردنای دوران عقد اینقدر مزه میداد

آهان ببخشید نمیدونستم تا صبح دعای ندبه میخونید التماس دعا

جالبه که برای خوابیدن جلوی کسی که شرعاً شوهرته اینجا برای شما عجیبه

شما خودت تو دوران عقد کنار شوهرت نخوابیدی؟؟