2777
2789
الان کسی دیگه انقد اکبند نیس برا شب عقد و زفاف هیجان داشته باشه انقدر قبلش دیدن 

چرا خیلی هست 

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما یه هفته است نامزد کردیم  فردا  هم میخوایم عقد کنیم  مادرشوهرم تازه میگفت دیره دو ...

الان من 9 ماه نامزدم. به یه ورشونم نیست که عقد کنن

یه صلوات بفرستید برای همهی اموات و سلامتی آقا امام زمان

من شوهرمو ماهی ۳-۴ روز می دیدم ماهی ۲ شب می موند خونمون از تهران میومد بعد بابام ساعت میگرف میگف ۲ س ...

من بابام اگه عیبش نمیکردن شب عروسی به شوهرم میگفت نبینم پیش دخترم بخوابی جاتو بزار تو هال😂😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من شوهرمو ماهی ۳-۴ روز می دیدم ماهی ۲ شب می موند خونمون از تهران میومد بعد بابام ساعت میگرف میگف ۲ س ...

تو دو ساعت کار خودتون رو میکردین🤣

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
😐😂والا مام با لباس میخوابیم  حس کردم کسایی ک داخل تاپیکن ی جایی زندگی میکنن ک الان تابستونشو ...

خخخ لابد میخوان کلاس بزارن 😂منم سینگلم لباس توری دارم میپوشم قندیل میبندم اینا خونشون گرمه فک کنم 😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
قراره پیش هم بخوابید؟ تو خونه بابات؟ وای چقدر بده😂😂😂

همه میخوابن😂😂 بد نیست که😓😫😪😞😖 اینجا عادیه 

نامزدا مثل زن و شوهرا زندگی میکنن و هرشب پیش همن 

ولی من خودم از زیاده روی خوشم نمیاد نهایت هفته ای یه روز برم خونشون یه روزم اون بیاد

فرداش خانوادت چطور نگات میکرد😂😂😂😂 من که چند روز بعد عروسی هم رفتم خونه پدرم خودمو ب اون راه میز ...

وای نگوووو من الان نشونم خب

بعد نوروز عقدمیکنیم از الان استرس دارم اون روزدارم😓

بهترین اتفاق زندگیمی تو😍💖
من داداشم شب عقدم نامزدم و برداشت برد ، پیش خودش 😂😂 قیافه نامزدم اینجوری بود ،🙁🙁😞😱

وای خداروشکر من بچه آخر بودم هیچکس نبود مزاحم شه😂

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

آقا تازه ما مال وقتی می خوان جای خواب عروس دوماد رو بندازن زیرش کلی پول میزارن فردا صبح هر کی جمع کرد پولا مال خودش میشه🤣🤣🤣

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
اوخیییی مال کلی کیف میکنن عوضیا😁😁😁🤣🤣🤣

بیچاره داداشم میرفت خونه زنداداشم اینا  ،بابای عروسمون داداشمو صب با خودش میبرد مسجد ،😐😂😂 شبم جاشو مینداخت توی پذیرایی ،،،،

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤