2777
2789
چندوقت نامزد همون نشون بودید؟  مبارکه کلیلی💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏👏🎆🎇🎆🎇

ما یه هفته است نامزد کردیم 

فردا  هم میخوایم عقد کنیم 

مادرشوهرم تازه میگفت دیره دوست داشت سه شنبه عقد کنیم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یاد شب عقد خودم افتادم شوهرم موند خونمون بابام جاشو انداخت یه اتاق دیگه تا صبح از حرص نخوابید😂

کار بابات درسته😜😜😜😜

باید خیلی سنگین و رنگین پا میشد میرفت خونه خودش میخوابید😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

جدی ؟خونه ما انقد سرده بالباس میخوابیم 

ما خوزستانیم تا هفته پیش کولر روشن بود هرچه لباس کمتر خواب راحت تر😁

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

جدی ؟خونه ما انقد سرده بالباس میخوابیم 

😐😂والا مام با لباس میخوابیم 

حس کردم کسایی ک داخل تاپیکن ی جایی زندگی میکنن ک الان تابستونشونه

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
هرکی تو عقد پیش همسرش موند دلیل به انجام کاریه؟؟  یا حتی دلیل به بچه دار شدنه؟؟ نه جانم من تو ...

آهان ببخشید نمیدونستم تا صبح دعای ندبه میخونید التماس دعا

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
چه روشن فکر 😂😂😂 بیچاره دامادای سمت ما 

اوخیییی مال کلی کیف میکنن عوضیا😁😁😁🤣🤣🤣

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
آهان ببخشید نمیدونستم تا صبح دعای ندبه میخونید التماس دعا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
آره😀😶

فرداش خانوادت چطور نگات میکرد😂😂😂😂

من که چند روز بعد عروسی هم رفتم خونه پدرم خودمو ب اون راه میزدم😂خیلی مسخرست این افکار

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا