2777
2789

ماجراش چی بود امدم بخونم تعطیل شد

و اینکه خودتون شاغلید یا خانه‌دار و نظرتون درمورد این قضیه چیه؟

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

خودم تحصیل کرده ی خانه دار هستم

و قبل از بچه شاغل بودم

دوست دارم حواسم به بچه ام باشه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا ول کنید

این دوقطبی سازی ها رو

یه عده دعوا میندارن بینمون بعدش میشینن بیرون گود...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

یه انتخاب شخصیه 

خودم شاغلم و دوس دارم کار کردن رو

صرفا خونه داری کردن بهم حس مفید نبودن میده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

نمی‌دونم نخوندم

خودم شاغلم و راضیم و در این مدت کرونام که بیشتر خونه بودم از خانه‌داری زیاد خوشم نیومد

از نظرم فقط زن خانه‌داری خوشبخت هست که نظافتچی و‌ آشپز تمام وقت 😅

من شاغل و خانه دارم  

نظری ندارم هر کسی سلیقه ای داره و باید به سلیقه همدیگه احترام بذاریم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

با تمام احترام به خانم های عزیز سایت ، نظر خودم اینه
به خانم خانه دار میگن کلفت چون با وجودی که خیلی خیلی زحمت میکشه و واقعا انجام کارهای خونه مخصوصا با وجود بچه داری سخته ولی دارای هیچ حقو حقوق قانونی نیست . یعنی مثلا آقای این خانم میره بیرون کار میکنه چون دلش قرصه یه کسی هست مثلا از بچه هاش مراقبت کنه بعد هر چیزی که بخواد بخره میره میزنه به نام خودش. البته همه آقایون اینجوری نیستن ولی خیلی آقایون این طرز فکرو دارن. به امید روزی که قوانین اصلاح بشن و کار خانم های خانه دار جزو مشاغل سخت محسوب بشه و هیچ خانم خانه داری به بهانه اینکه کار بیرون از منزل نداره از حقو حقوق انسانی خودش محروم نباشه