2777
2789
عنوان

تاپیک چرا به زن خانه‌دار میگید کلفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 82 پست
باز یه پستایی دیدم که اومدن به خانمای شاغل و حتی شوهراشون توهین کردن اونها هم به نظرم از جنس همین بی ...

توی سایت این افراد زیادن

میگن زن‌های شاغل از پی‌پولی کار می‌کنن

کارفرماشون بهشون دید بد داره اینا فلانن و بهمانن

یه شوهر بی‌پول گدای معتاد دارن که داره با پول اینا میره بهشون خیانت می‌کنه

زن‌های شاغل مادرهای خوبی نیستن و...

ولی بذار بگن

نمیشه والا الان مثلا میخوای بری شاغل بشی جامعه انقدر خراب شده نمیشه به هر جایی اطمینان کرد

نترس به عنوان کسی‌که ۱۵ ساله در محیط‌های مختلف شاغله بهت میگم‌ تو محیط کار احتمال اینکه خطری تهدیدت کنه زیر ۵ درصده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی سایت این افراد زیادن میگن زن‌های شاغل از پی‌پولی کار می‌کنن کارفرماشون بهشون دید بد داره اینا ...

اره بابا

فقط یه سوال پیش میاد که خانمی که شاغله و میتونه زندگیشو جمع کنه چرا اصلا باید به قول خودشون یک شوهر گدای معتاد رو که خیانت میکنه تحمل کنه 😅 

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
آفرین.یکانتخاب شخصیه.هر کس باید ببینه چی واسش خوبه

بله واقعا یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید چون روحیه ها و شرایط برا هرکس متفاوته

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
منم مثل شما  ارشد خانه دار  بچه هام برام خیلی مهمن

خدا حفظشون کنه... 😍 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خدا حفظشون کنه... 😍 

مرسی عزیزم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره