2777
2789
عنوان

کیا با متفورمین باردار شدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30154 بازدید | 29 پست

منم تنبلی دارم تخمک گذاری نداشتم دکتر بهم داد رفتم تخمک گذاری داشتم سایزشونم خوب بود بعد فهمیدم شوهرم مشکل داره دعام کنید دکتر گفت طبعیی نمیشید ولی من امیدوارم باید پریود بشم ۵روز دیگه دعا کنید نشم

من بارداری اولم با 4 ماه اقدام و اصلا نمیدونستم تنبلی دارم باردار شدم و ایست قلبی کرد و هفت هفته کور ...

متاسفم😔خب گلم باید قبلش میرفتی چکاپ تا متوجه تنبلیت میشدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنبلی دارم تخمک گذاری نداشتم دکتر بهم داد رفتم تخمک گذاری داشتم سایزشونم خوب بود بعد فهمیدم شوهر ...

وای خدا چه سخت . هر سری یه چیز جدید میگن این دکترا . خدا خودش همین ماه دامنت رو سبز کنه . شوهرت رو تقویت کن . عسل و سیاه دونه ناشتا بخوره . عرق کاشنی برای اسپرم خوبه .ناشتا بخورید .ایشالله طبیعی باردار میشید .دکترا بیشتریشون فکر پول و عمل هستند . برای منم دعا کن دوستم 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
متاسفم😔خب گلم باید قبلش میرفتی چکاپ تا متوجه تنبلیت میشدی

خب من پریودی هام منظم بود اصلا فکر نمیکردم مشکلی داشته باشم . رفتم دکتر و برام آزمایش نوشت ولی سونو نگففت. بخدا دکترا خودشون هیچی نمی فهمن و اصلا خوب راهنمایی نمیکنند و همشون حرف اون یکی رو رد میکنند . من هیچ علائمی ندارم . الانم گفت از استرس اسنجوری شدی . من سر کورتاژم خیلی استرس کشیدم 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
خب من پریودی هام منظم بود اصلا فکر نمیکردم مشکلی داشته باشم . رفتم دکتر و برام آزمایش نوشت ولی سونو ...

اگه منظم بوده حق داشتی ،من نامنظم بودم که رفتم دکتر ،منم این سومین دکتریه که دارم عوض میکنم ،دکتر قبلیم اصلا جواب نمیداد طی ۳۰ ثانیه ویزیت میکرد😔

اگه منظم بوده حق داشتی ،من نامنظم بودم که رفتم دکتر ،منم این سومین دکتریه که دارم عوض میکنم ،دکتر قب ...

والاه دکتر منم میگن خیلی خوبه . دکتر مرصوصی توی تهران . ولی 3 ساعت میشینی منتظر . بعد 5 نفری میرید داخل . یه ربع هم اونجا معطل میشیم برای چند دقیقه که مفید هم نیست و بعدش کلی سوال باز می مونه برات که باد از نت جوابشون رو پیدا کنی .

والاه دکتر منم میگن خیلی خوبه . دکتر مرصوصی توی تهران . ولی 3 ساعت میشینی منتظر . بعد 5 نفری میرید د ...

اینا پولشون حرامه خواهر مال منم مثلا معروفه بود رفتم😐الان بهترشو پیدا کردم میگن وقت میزاره برا بیمار

خوش بحالتون . ایشالله منم ماه اول باردار شم . برام دعا کنید . ایشالله خدا بچه های شما رو هم نگه داره ...

گلم الان برات ی ختم صلوات میزارم خدا به زودی دامنتو سبز کنه

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام دوستان کیا قرص لترزول میخورن من ماه قبلی ازشب سوم لترزول میخوردم شبی سه تا این ماه میخام ازامشب ...

عبزم قرص هورمونی تنبلی تخمدانت رو بدتر میکنه.  اصلا نخور .فعلا اقدام نکن و  برو اینستاگرام خانم فلورا تاجیکی رو فالو کن و اصلاح سبک زندگی رو شروع کن . خود به خود پریود میشی و هورمون هات تنظیم میشه و بعد اقدام کن .منم مثل شما تنبلی تخمدان داشتم و متفورمین میخوردم و ماهی که فهمیدم شدید شده و دکتر لترزول داد با اینستاگرام خانم تاجیکی آشنا شدم و ۳ ماهه اصلاح سبک میکنم.  هورمون هام رو حس میکنم تنظیم شدن چون با ۱ ماه اصلاح شبک آزمایش دادم خفیف شده بود و الان منتظرم ماه سومم توم شه و بعد آزمایش بد و اقدام کنم . دوست دارم این معجزه اصلاح سبک زندگی رو به همه خانم ها بگم که به جای قرص های هورمونی و شنیدن چرتیات دکترهای پولکی روی هورمون ها و تغذیه تون تمرکز کنید.  مطمئنا جواب میگیرید  و اینم بگم هر چقدر دوره مصرف داروهای هورمونیتون بیشتر باشه زمان بر تر جواب میگیرید ولی وقتی جواب گرفتید و هورمون تنظیم شد دیگه سقطی در کار نیست . کتاب همه چیز از یک تخمک شروع میشود رو حتما بخون. التماس دعا. هر کی پیاممو میخونه و نتیجه گرفت برام دعا کنه. فداتون 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792