2777
2789
عنوان

صبحانه نی نی هفت ماهه

25165 بازدید | 26 پست

سلام مامان گلا میشه بگین به نی نی هفت ماه و تیمه صبحانه چی بدم حریره و فرنی اصلا دوست نداره پوره هارو هم عق میزنه چی بدم.  فقط سرلاک و بیسکوییت نمیدم چون مصنوعی هستن.  ممنون میشم راهنمایی کنید

زرده تخم مرغ با شیر یکم قاطی کن که از سفتی دربیاد، بدش بخوره. البته من از ۸ ماهگی دادم، نمیدونم برا بچه شما زوده یا نه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون داره؟

حالا بیسکوییت نده ولی سرلاک که خوبه !!!

نون تست خیلی نرم کوچولو بده نه که تست کنی ها

میوه بده

موز له کن بده 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
دندون داره؟ حالا بیسکوییت نده ولی سرلاک که خوبه !!! نون تست خیلی نرم کوچولو بده نه که تست کنی ها ...

نه هنوز دندون نداره عزیزم.  موزم چون یبوست خفیف داره وشیرخشکیه نمیدم میترسم بدتر یوبسشک شه ولی نون و امتحان میکنم مرسی گلم

پشت کارت بهداشت رو بخون تغذیه مخصوص هرماه رو نوشته  فقط محازی اونو بهش بدی

خود بهداشت گفتن این روش تغذیه دیگه منسوخ شده من به روش بهداشت پیش نمیرم حتی دکترایی ک میرم همین و گفتن

خود بهداشت گفتن این روش تغذیه دیگه منسوخ شده من به روش بهداشت پیش نمیرم حتی دکترایی ک میرم همین و گف ...

خواهر شوهر من متخصص اطفال هست  اینو گفت

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
موز له کن و خیلی کم بهش بده.زره تخم مرغ.ببین حریره رک دختر منم نمیخورد دکتر گف لابد شوری دوست داره ش ...

وای عزیزم من اصلا نمک نمیزنم به غذاش حتی یه کوچولو چون باباش فشار خون دهرهدکترش تاکید داشت همیشه غذاش یا بی نمک یا بزرگم شد کم نمک باشه.  گفت تغذیه زیر یک سال خیلی تو بیماری های بزرگسالی نقش داره.