2777
2789
من تقلب نکردم نوشتم میگه ننوشتی عکسو فیلم فرستادم میگه نه کجه و اینا بهونه میاره بابام همکارش بوده م ...

همه ی معلم ها نه ها 

ولی تعدادی تنبل و روانی ان 

اگه واقعا تقلب نکردی گوربابای معلمت 

اهمیت نده 

والا😒

خداهم اصلا راضی نیست که بچه های مردمو ناراحت کنه بالاخره شمرم باشه خب دانش آموزا خلق خدان

اگه سختگیری نکنه ک یاد نمیگیری کاشکی من همسن تو بودمو عقل الانمو داشتم قدر بدون دختر خوب زندگی اونقدر ها هم آسون نیس عصبانی نشو از الان روی اخلاق و رفتارت کار کن درست میشه یروز به این حرفا میرسی که خیلی دیره 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐چقدر بچه مدرسه ای تو سایت زیاد شده 

خیییییییلی 😮

قشنگ اول صبح حس میکنم باید وایسم تو صف از جلو نظام بگیریم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اگه سختگیری نکنه ک یاد نمیگیری کاشکی من همسن تو بودمو عقل الانمو داشتم قدر بدون دختر خوب زندگی اونقد ...

آخه شما که اینجا نیستی  ببینی ببینی میگی خدایا منو بکش انقدر که بده

وییی چه خوب انرژی مثبت میدی 

انقدر بیشرفا منو اذیت کردن 

تو دوره دبیرستان که واقعااااا درکت میکنم 

منم اوایل خیلی به معلم احترام میذاشتم ولی دیدم اشتباه کردم 

البته تعدادی از معلم هام هم حوب بودن 

اونا رو دوست دارم خیلی 😍

انقدر بیشرفا منو اذیت کردن  تو دوره دبیرستان که واقعااااا درکت میکنم  منم اوایل خیلی به ...

منم مثلا یه معلممون با بابام دوستن از قدیم خیلی خوبه نه ایراد نه چیزی فقط اشتباهاتمو اونم به طور خیلی محترمانه میگفت اون صفحه رو ننوشتی لطفا برو درست کن همین انقدر خوبه ها

خیییییییلی 😮 قشنگ اول صبح حس میکنم باید وایسم تو صف از جلو نظام بگیریم

😂😂🖐️🖐️دقیقااااا

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
واقعا چرا😐

😐ایا تو میدانی 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

اتفاقا ما هم پارسال یه معلم داشتیم با من خیلی بد بود خیلی نمره کم میداد هردفعه همه کمتر از۱۱میداد خدا رو شکر امسال از دستش راحت شدیم.البته من درسم خیلی خوب بود و حتی تو ازمونهای پایش همیشه اون درسو اول میشدم

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5