2777
2789
امام علی ع میفرمایند هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است این یعنی هیچ مقامی بالاتر از ...

امام علی درست میگی ولی من نوشتم فرستادم شعن دانش آموزو میاره پایین حقشو ضایع میکنه والا به خدا من سر پل سراط نمیگذرم ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو شما ک حرفمو باور نمیکنی ولی من پیش وجدان خودم راحتم ک تقلبی درکار نبوده 

برای من مهم این بود ک درسو یاد بگیرم ک خداروشکر خوب متوجه شدم 

اینجوری بگو بذا عذاب وجدان بگیره😂

There is GOD💚💚💚 ..

چندمی اسی

من ۱۰ تجربیم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

من ۱۱ هنرستانم عاشق آشپزیو اینا موفق باشی گلم

همچنین🥰

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

امام علی درست میگی ولی من نوشتم فرستادم شعن دانش آموزو میاره پایین حقشو ضایع میکنه والا به خدا من سر ...

اگه حقی داشته باشی شان درسته بعدشم بگو دوباره هرجور شما بگین  من امتحان میدم تو که میگی تقلب نکردی سوالا هم ک تو ذهنته جواباشون بهش بگو دوباره هر سوالی دلت میخواد ببرس نمیخواد ناراحت بشی

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
اصلانم آدم خوبی نیست آه کلی پدرو مادر پشت سرشه مطمئنا میره جهنم

دیگه اون تشخیصش با خداست که بره جهنم یا بهشت

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
اگه حقی داشته باشی شان درسته بعدشم بگو دوباره هرجور شما بگین  من امتحان میدم تو که میگی تقلب نک ...

ای وای خاک تو سرم شانو اشتباه نوشتم انقدر که عصبانی ام نه ناراحت نیستم فقط عصبانی ام که چرا پاشو نمیذاره از هنرستانمون بیرون دیگه این طرفاهم پیداش نشه