2777
2789
یه جمله بگید که آروم شم و یه جمله که دهانشو ببندم

بهش بگو یه نمره اینقدر ارزش نداره که با آدم بی ارزشی

مثل شما بحث کنم

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تقلب نکردم نوشتم میگه ننوشتی عکسو فیلم فرستادم میگه نه کجه و اینا بهونه میاره بابام همکارش بوده م ...

کمک من به شما اینه که تو سایتی که درباره روابط زناشویی و بچه داری و مشکلات عروس مادرشوهری و زندگی متاهلی هست عضو نباش

بچه باید بچگی کنه

نه که بشینه پای حرف خانوما

زشته

بابات میدونه اینجا عضوی؟

صفرم گرفتی ما چکار کنیم؟بریم با معلمت حرف بزنیم مثلا؟

مگه دبیرستان هم هست؟ مگه نمیگن دهم یازدهم دوازدهم

همونه دیگه، دبیرستان دوره اول و دوم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نمیدونم راستش با یه آدم زبون نفهم چجوری میشه حرف زد!

فقط اگر براش ساعت فرستادن مهمه از جزئیات عکست اسکرین بگیر براش بفرست.

نمیدونم چی میخواد اصلا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ازش بپرس چرا فکر میکنید من تقلب کردم!!؟

بهش بگو یه نمره اینقدر ارزش نداره که با آدم بی ارزشی مثل شما بحث کنم

امام علی ع میفرمایند هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است این یعنی هیچ مقامی بالاتر از معلمی نیست 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......