2777
2789
امام علی ع میفرمایند هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است این یعنی هیچ مقامی بالاتر از ...

امام علی درست میگی ولی من نوشتم فرستادم شعن دانش آموزو میاره پایین حقشو ضایع میکنه والا به خدا من سر پل سراط نمیگذرم ازش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بهش بگو شما ک حرفمو باور نمیکنی ولی من پیش وجدان خودم راحتم ک تقلبی درکار نبوده 

برای من مهم این بود ک درسو یاد بگیرم ک خداروشکر خوب متوجه شدم 

اینجوری بگو بذا عذاب وجدان بگیره😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..

چندمی اسی

من ۱۰ تجربیم

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

من ۱۱ هنرستانم عاشق آشپزیو اینا موفق باشی گلم

همچنین🥰

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

امام علی درست میگی ولی من نوشتم فرستادم شعن دانش آموزو میاره پایین حقشو ضایع میکنه والا به خدا من سر ...

اگه حقی داشته باشی شان درسته بعدشم بگو دوباره هرجور شما بگین  من امتحان میدم تو که میگی تقلب نکردی سوالا هم ک تو ذهنته جواباشون بهش بگو دوباره هر سوالی دلت میخواد ببرس نمیخواد ناراحت بشی

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
اصلانم آدم خوبی نیست آه کلی پدرو مادر پشت سرشه مطمئنا میره جهنم

دیگه اون تشخیصش با خداست که بره جهنم یا بهشت

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
اگه حقی داشته باشی شان درسته بعدشم بگو دوباره هرجور شما بگین  من امتحان میدم تو که میگی تقلب نک ...

ای وای خاک تو سرم شانو اشتباه نوشتم انقدر که عصبانی ام نه ناراحت نیستم فقط عصبانی ام که چرا پاشو نمیذاره از هنرستانمون بیرون دیگه این طرفاهم پیداش نشه