2777
2789
ریدن خواهرم کجایی😂 اگه شوهرم هوامو داشت میدونستم چیکار کنم.. ولی بدبختی اینه اونا هرچی بی احترامی ...

تا الان جرررررشششش ندادی؟ اینقدر مظلوم نباش جات بودم شوهر و بی احترامی هاشو میفرستادم هوا بخواد رو سرم منت بزارع😏میگم کجایی آدرس بده بیام باهم دیگ ادبش کنیم😂😂😂

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
همین دیگه مظلومم سوء استفاده میکنه ادبشم نتونستم بکنم تو هم تلاش نکن😀 مشهدم

مظلوم نباش مظلوم بودن کار دست آدم میره با هرکی مث خودش رفتار کن

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اگه پسرا این موارد و رعایت کنن ما بیشتر کشته مُرده‌شون میشیم:😌👇🏻 ۱.دروغ نگه ۲.واست خوراکیِ م ...

😳😂واقعا فک میکنی اینجوریه🤔من ی دوس پسر داشتم صیح ب صبح صبح بخیر میگفت دم ب دقیقه میگفت دوست دارم شاید باورت نشه خانومم میگفت بهم ک میخاستم همونجا روش بالا بیارم😂و غیرتیم بود در حدیکه من حق نداشتم با اکیپ دانشگاهمون ک پسر دختر باهم بودیم برم بیرون از شدت علاقه افراطیش و تعصبای بیجاش کات کردم باش😂خیلی رو مخ بود هرچیزی تعادلش خوبه حتی ابراز علاقه بیش از حدم باعث زدگی میشه اینو من با پوست و خونم تجربه کردم😊

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

قانون کامیون حمل زباله

روزی با تاکسی عازم فرودگاه بودم. داشتیم در خط عبوری صحیح رانندگی می کردیم که ناگهان یک ماشین درست در جلوی ما از محل پارک خود بیرون پرید. رانندة تاکسی محکم ترمز گرفت. ماشین سر خورد، و دقیقاً به فاصله چند سانتیمتری از ماشین دیگر متوقف شد!

راننده ماشین دیگر سرش را ناگهان بیرون آورد و شروع کرد به فریاد زدن به طرف ما. راننده تاکسی فقط لبخند زد و برای آن شخص دست تکان داد. منظورم این است که او واقعاً دوستانه برخورد کرد.

با تعجب از او پرسیدم: ((چرا شما این رفتار را کردید؟ آن شخص نزدیک بود ماشین تان را از بین ببرد و ما را به بیمارستان بفرستد!)) در آن هنگام بود که راننده تاکسی درسی را به من آموخت که هرگز فراموش نکرده و برایتان توضیح می دهم:

((قانون کامیون حمل زباله)) او توضیح داد که بسیاری از افراد مانند کامیون های حمل زباله هستند. آنها سرشار از آشغال، ناکامی، خشم، و ناامیدی در اطراف می گردند. وقتی آشغال در اعماق وجودشان تلنبار می شود، آنها به جایی احتیاج دارند تا آن را تخلیه کنند و گاهی اوقات روی شما خالی می کنند.

به خودتان نگیرید. فقط لبخند بزنید، دست تکان بدهید، برایشان آرزوی خیر بکنید، و بروید.

آشغال های آنها را نگیرید تا به افراد دیگر ی در سرکار، در منزل، یا توی خیابان پخش کنید.

حرف آخر این است که افراد موفق اجازه نمی دهند که کامیون های آشغال روزشان را خراب کنند و باعث ناراحتی آنها شوند.

زندگی خیلی کوتاهتر از آن است که صبح با تأسف از خواب برخیزید.

از این رو..... ((افرادی را که با شما خوب رفتار می کنند دوست داشته باشید. برای آنهایی که رفتار مناسبی ندارند دعا کنید.))

"زندگی ده درصد چیزی است که شما می سازید و نود درصد نحوه برداشت شماست"

خدایی تموم خصوصیات شوهرمو گفتی فداش بشم 😍😍😍ولی شوهر من خیلی کارا و چیزای بهتر از اینام کرده مثلا ...

خدا بده شانس من پونزده سالم بود اولین پسری که باهاش دوست شدم عاشق قایم موشک بود بعد جالب اینجا بود دوتامون بهم میگفتیم همدیگرو دوست نداریم فقط دوست معمولی زنگ در خونه هارم میزدیم در میرفتیم یه سره هم فحش میدادیم به هم😐😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
منم  جوادم🙋

منم بهلولم 😂
😂

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

ای ام ممد قلی جانم؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
خانوما واسه کلفت کاری که نمیان به اومیدی ازدواج میکنن و هر زنی خوشبختی حقشه چون وقتی ازدواج میکنه.شو ...

درسته ، خوشبختی حق هر انسانیه چه زن چه شوهر

بحث توقعات بیجا و زیادیه 

مرد هم برده نیست که صبح تا شب کار کنه تا یکی دیگه خوشبخت بشه !

ازدواج و زندگی مشترک معامله نیست ، پیمان توافقیه 

ولی اگه پسرا این موارد و رعایت کنن ما بیشتر کشته مُرده‌شون میشیم:😌👇🏻 ۱.دروغ نگه ۲.واست خوراکیِ م ...

واقعا این لیستو از کدوم جھنمی آوردی؟😐

من ھیچ کدوم اینورو از یہ پسر نمیخوام

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚