2777
2789
ولی اگه پسرا این موارد و رعایت کنن ما بیشتر کشته مُرده‌شون میشیم:😌👇🏻 ۱.دروغ نگه ۲.واست خوراکیِ م ...

منکه سوالی ندیدم ولی دعا کنیید یکی پیدا بشه چشم

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اگه پسرا این موارد و رعایت کنن ما بیشتر کشته مُرده‌شون میشیم:😌👇🏻 ۱.دروغ نگه ۲.واست خوراکیِ م ...

اینها توقعات موقعی هست که دوست هستین. وقتی که هیچکس تعهدی به هیچکس نداره. 

خیلی از آدمها فکر میکنند وقتی با همدیگه سالیان سال دوست هستند دیه همدیگه رو صد در صد میشناسند در صورتی که اصلا چنین چیزی نیست. در بهترین حالت از 50% تجاوز نمیکنه و وقتی رفتی زیر یک سقف برای زندگی اون موقع تازه میبینی انگار با یه آدم جدید طرف هستی.

خلاصه اینها مال وقتی هست که تعهد به دوستی داری، تعهد به زندگی مشترک که پیدا کردی خیلی اینها تبدیل به توقع میشه و اونوقته که تازه مشکلات شروع میشه!

کلا شراکت توی ایران برای هر کاری همینطوره. چه زندگی مشترک و چه فعالیتهای کاری. هر طرف میگه من بیشترین تلاش رو میکنم و کمترین رو دریافت میکنم. زندگی مشترک خیلی ها هم همینطور میشه!

فکر میکنی اولویت یه پسر چیه؟ اونو ازت میخاد. الان همه یه چیز میاد تو ذهنشون

همون درسته

همه ی این کارهارو انجام دادم ، آخرش رفت خونه باباش

اینا مال تو قضه ها و فیلم هاست.... زندگی واقعی یه کم فرق داره.

استثنا همیشه هست. ولی کلا اکثر آدمها چه ایران و چه خارج اینی که توی فیلمها و قصه ها میبینیم نیست.

همین الان ی دو دونه تخم مرغ انداختم تو ماهی تابه کل شکمم همه جام با روغن سوخت خدایی آشپزی خیلی سخت ب ...

یه چیزی میگم ناراحت نشینا.ولی خیلی لوسی رو خودت کار کن🙃

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
اینکه نزارن خونوادشون دخالت و بی احترامی کنن بهمون رو هم اضافه کن🙃

نمیدونم فاز بعضیا چیه میپرن تو زندگیه زنو شوهر دخالت میکنن 🙄یکی نیس بگه ب شمااااااچههههه

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
نمیدونم فاز بعضیا چیه میپرن تو زندگیه زنو شوهر دخالت میکنن 🙄یکی نیس بگه ب شمااااااچههههه

واقعنااااا...ینی برای یه چیزایی دخالت میکنن..آدم میمونه تو کارشون.

بی احترامی هم که میباره

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚