2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته ، خوشبختی حق هر انسانیه چه زن چه شوهر بحث توقعات بیجا و زیادیه  مرد هم برده نیست که صبح ...

من از زنیکه توقعاتی بیجا داره یا وضع مالی شوهرش خوب نیست و درک نمیکنه منم اصلا نمیپسندم....بیشتر از همه چیز باید درک تو زندگی باشه...من خودمم خانومم نامزدم با اینکه وضع مالی شوهرم اصلا خوب نیست حتا پول عروسی هم نداره بیاد عروسی دوسال میخواد بشه همون ندیدم دوریم چون پول نداره در حد عروسی هیچ وقت به روش نیاوردم یا دلشو بشکنم یا بخوام سر زنشش کنم غرورشو بشکنه فقد چون بیحد دوستم داره عاشقمه مثل یه مرد واقعی پشتمه از هر لحاظ بگم کمه...و همین چیزاش باعث شوده بقیه چیزا مثل وضع مالیش یا دیگه اصلا واسم مهم نباشه

....
اولین تاپیکی بود که  توش راحت بودم 😍  دوستای خوبم واسه یه لحظه صبح شاد بودم باهاتون 😘😘

خواهش میکنم😌😝😂

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
خداییش اگر دست پختش خوب باشه زندگی واسش بهشت میکنم 😂

🤭🤭😂😂😂من دست پختم فوق العاده ولی اگ شوهرم بخاطر دست پختم دوسم داشته باشه من زندگیو براش جهنم میکنم😉😂😂

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
همین الان ی دو دونه تخم مرغ انداختم تو ماهی تابه کل شکمم همه جام با روغن سوخت خدایی آشپزی خیلی سخت ب ...

مگه لباس نداشتی که شکمت سوخت😶

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
من از زنیکه توقعاتی بیجا داره یا وضع مالی شوهرش خوب نیست و درک نمیکنه منم اصلا نمیپسندم....بیشتر از ...

بله درسته به هر حال اصلن نمیشه نقش پول رو تو خوشبخت شدن انکار کرد صدرصد لازم و ضروریه 

ایشالا که مشکلات حل بشه و خوشبخت بشید

شاید حسودیشون میشوده😂😂

نه اخه اونا صبح تا شب با بی افشون لاو میترکوندن مارو تو جمع دعوت میکردن دعوا درست میکردیم خودمون میرفتیم یا مثلا ادای چندش بازیای دوستامونو در می اوردیم😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶