شوهرمم بود الان ولی بهتر شده چون میومدیم خونه خیلی نصیحتش میکردم باورت میشه الان وقتی از خونه باباش میایم اونم از گنده گوزیاشون خندش میگیره😑
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
😂😂😂😂 اره اصولا ادمای اینجوری صداشونو بلند میکنن که توجه بقیه جلبشون بشه
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
شوهرمم بود الان ولی بهتر شده چون میومدیم خونه خیلی نصیحتش میکردم باورت میشه الان وقتی از خونه باباش ...
😂😂😂😂 چقدر خوب
شوهر منم مثلا میگ فلانی چقدر گنده گوزی میکنه میگیم میخندیم ولی تو موقعیتش ک قرار میگیره کاملا جدی گنده گوزی میکنه ینی از سربازیش یه چیزایی برام تعریف میکنه ک فک کنم پسر رئیس جمهورم در حد این برش نداشته😂😂😂😂
هیچی گلم مریضن مادر شوهر من سیاست داره الان دروغی میگه کرونا گرفتم من سر خاک نرمولی عمه طائفه رفتند ...
به جهنم دروغ بگه بهتر توام نرو تو این ویروس هرچی نری بیرون به نفعته قیافشونم نمیبینی اعصابت راحته
😂😂😂😂 چقدر خوب شوهر منم مثلا میگ فلانی چقدر گنده گوزی میکنه میگیم میخندیم ولی تو موقعیتش ک ...
😂😂😂😂شوهرمن قیبلنا کشورو رو انگشت کوچیکش میچرخوند الان ولی کلک و پرش ریخته😂