2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو حداقل چس بده گنده میگوزی میترسم

اصلا ترس من هیچی

خودت پاره میشی قشنگم

زخم میشه میسوزه هااا😂😂😂

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
مسلما راهكار ضايع كردنش نيست باهاش صحبت كن تو خلوت اگه ميدوني تاثير نداره و اگه باعث بي حرمتي به شم ...

دقیقا همین مدلیه ؟ بی خیال شم ینی ؟ آخه تو جمع خیلی بد و جدی گنده گوزی میکنه همه ضایع نگاش میکنن خجالت میکشم بعضی وقتا 😂

گنده گوزی از اون نظر ک یه چیز پوچ بی معنی و خالی بستن

والا باباش فوت کرده دروغی گفتند مامانش کرونا داره من نرفتم حالا همه رفتند فقط کرونا برا ما بود پته ش با خانوادش  رو هم شده جهنم گور بابای مرده شون لیاقت نداشت برم براش فاتحه بخونم

آقا گنده گووووز میخاین خانواده شوهر من همچین گنده گوزی میکنن که تا پس کلشون جررررر میخوره تجربه به من ثابت کرده که این گنده گوزا رو هیچ جوره نمیشه درست کرد فقط من وقتی درحال گنده گوزین تنها کاری که میکنم اینه که پوزخند میزنم همچین میخوره تو راگوزشون😂😂😂😂

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑