اتفاقا مادر و خواهرم هم همینو میگن اون وقت عروس احمق ما زنگ میزنه مادر شوهره ببخشید نیومدیم بگو به ت ...
حالا اون این وسط چرا کاسه داغتر از آش شده☹☹کاش زودتر شیرفهمش میکردین😒
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
حالا اون این وسط چرا کاسه داغتر از آش شده☹☹کاش زودتر شیرفهمش میکردین😒
اخه کارهایی رو که در حقم کردند بهش گفتم اونم خوشحال از قدیم گفتند دشمن به یه گ و ز ی شاده به برادرم میام دادم محترمانه به زنت بگو زر زیادی نزنه البته محترمانه گفتم نه اینجوری 😂😂
اخه کارهایی رو که در حقم کردند بهش گفتم اونم خوشحال از قدیم گفتند دشمن به یه گ و ز ی شاده به برادرم ...
ولش کن اینم این وسط مثلا به حساب خودش خواسته زرنگی کنه از آب گل آلود ماهی بگیره خودشو ضایع کرده فقط
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
میشه غصه نخور با زبون خوش باهاش حرف بزن من بدبخت زبونم مو درآورد ولی تا حدودی موفق شدم😂💪💪💪
ولش کن اینم این وسط مثلا به حساب خودش خواسته زرنگی کنه از آب گل آلود ماهی بگیره خودشو ضایع کرده فقط& ...
دقیقا بره گمشه این از اول فتنه بود مااوردیمش فقط،به خاطر برادرم محل سگش نمیدم خودش دختر داره الهی یه عروسی مثل خودش گیرش بیاد تا من بفهمم دنیا دار مکافات هست
مثلا بهش میگفتم زیاد که حرف میزنی بقیه خسته میشن سر در میرن وقتی خیلی منم منم میکنی ازت زده میشن باهات بهشون خوش نمیگذره هیچکس به خطر این رفتارا باهامون گردش و تفزیح نمیاد یا میگفتم ادم وقتی یه کاری میکنی هرگلی زده به سر خودش زده قرار نیست برا همه جذاب باشه چون خونواده خودش براشون عادیه ولی خونواده من اصلا اینطور نیستن از بابامو داداشام خجالت میکشیدم راستشو بخای🥴🥴🥴
دقیقا بره گمشه این از اول فتنه بود مااوردیمش فقط،به خاطر برادرم محل سگش نمیدم خودش دختر داره الهی یه ...
میگن چوب خدا صدا نداره
یه شب نه سال پیش،شام غریبان اومد خونه بابام کاری کرد که من انقدر گریه کردم همون شب از امام حسین خواستم شام غریبون جوابشو بده تا حالا که نداده روز از روزش هم بهتر