2777
2789
عنوان

نیش حشره

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 40 پست
کک چ شکلیه؟

نفرت انگیزه. سرچ کن عکسشو ببین. دقیقا همین خصوصیاتو داره. جای نیشش خیلی میخاره . بعد جای نیشش لکه میمونه تا ماهها. کنارهم یه قسمتی رو میگزه. هیچی نمیبینی انگار غیب میشن. چون کک میپره نمیبینیش. همه جا رو ملافه سفید بنداز. و دستگیرش کن. فقط توی آب میمیره. الکی هم خودتو خسته نکن هیچ حشره کشی روش اثر نداره. بجز سمپاشی مخصوص خودش

خدا خیرت بده الهی حتما میخرم

فقط میزنی جلو دهنو بینیتو بگیر ی دو ساعتم خونه نباش

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نفرت انگیزه. سرچ کن عکسشو ببین. دقیقا همین خصوصیاتو داره. جای نیشش خیلی میخاره . بعد جای نیشش لکه می ...

من سبوس برنج خریدم تو اون افتاده بود کل خونم پر شد

کک تو سبوس هم میره؟دیدم پرواز هم میکنن توخونه

خدایا شکرت🙏💙💜
فقط دو ساعت برم بیرون؟ بچه کوچیک دارم ضرر نداره براش؟

ن اون تو خونه نباشه میزنی.دو سه ساعت بیرون باشی کافیه.بعد پاک نکن بذار بمونی دو سه دفه تکرارش کن ب امید خدا محو میشن.من خونم شماله میدونی همه جور حشره هم داره ولی من همرو ب این اسپری نابود کردم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

ن اون تو خونه نباشه میزنی.دو سه ساعت بیرون باشی کافیه.بعد پاک نکن بذار بمونی دو سه دفه تکرارش کن ب ا ...

این مشخصات ک دادم ب نظرتون چ حشره ایه چون من سبوس از شمال برام آورده بودن شما ک شمالی به نظرت این چیه؟

خدایا شکرت🙏💙💜
من سبوس برنج خریدم تو اون افتاده بود کل خونم پر شد کک تو سبوس هم میره؟دیدم پرواز هم میکنن توخونه

نه کک اصلا پرواز نمیکنه. فقط میپره. خیلی سخت میشه پیداش کرد. کک خونخواره. کاری به سبوس نداره. اون حشره بی آزاره. از کجا مطمینی حشره ی سبوس شما را گزیده؟

نه کک اصلا پرواز نمیکنه. فقط میپره. خیلی سخت میشه پیداش کرد. کک خونخواره. کاری به سبوس نداره. اون حش ...

چون تو پلاستیک سبوس پر بود از اینا منم غیر این حشرات اصلا چیز دیگه ای تو خونم ندیدم دیشب دوتا از اون حشرات سبوس رو تشک تختم، دیدم

خدایا شکرت🙏💙💜
این انقدر خارش داره ک تمام پاهام زخم شده

من نزدیک به چندماه تو خونمون کک بود که بالاخره با کلی سم‌پاشی و ... از بین رفت ولی هیچوقت نیشمون نزدن. اگرم زدن اونقدری درد نداشته که ما متوجه بشیم

با چ سمی از بین رفتن؟

دقیق یادم‌ نیست اسمش چی بود.

یه بار چندتا دونه از کک ها رو کشتم و شوهرم تو دستمال کاغذی برد سم فروشی، اونا هم یه پودر و اسپری بهش دادن گفتن پودر رو دور تا دور خونه بریزید، منم کل خونه رو جارو برقی زدم و بعد دور تا دور فرشها و آشپزخونه زدم.

حتی کل کابینتا رو خالی کردم و توی کابینت هم ریختم و روشون رو کاور گذاشتم و بعد وستیل رو تو کابینت چیدم. 

بعدش هم اسپری رو زدیم یه روز از خونه رفتیم بیرون، بعد از مدتی کامل از بین رفتن.