2777
2789
عنوان

شما تا حالا از همسرتون پرسیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون بااجازه 

عشقا گزارش بزنید نفری ۵ تا صلوات میفرستم لایک کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5152867/آرامشعکس?page=1

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خدایی فقط من منفی ام یا شمام هستین😑😀😂

نه یعنی هی تغیر مینم بلند مشکی اکستیشن کوتاه ناخن مژه ابرو تیره روشن ۱۳ کیلو وزن کم کردم لاغر چاق بینیمی عمل هیکلم عمل لب و چونه زاویه ژل لیزر ...دیگه اون چی بگه که نکرده باشم اینا وره

میگ همینجوری عالیی

قبلنا رنگ میکردم الان ک کامل موها خودم درومده میگ هیچوقت رنگ نکن خودشون خوشرنگن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
واسه من دوس داره ابرو بر دارم  من ب ابرو هام دست نزدم فقط زیرشو تمیز میکنم 😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شمام ديگه زیادی خودتو بکر نگه داشتی ابرو برداشتن و نظافت صورت لازمه حالا يه ته آرایشم بد نیست اون بدبختم دل داره ديگه چیز زیادی که نمیخواد بنده خدا دوست داره خانمش یکم ناز باشه 

منم دوس دارم موهام مشکی بمونه

حنا هندی زدم یه بار باورت نمیشه چقدر زیبا شد چشمو ابرومم مدل درشت خلیجیه رژ قررررررمزم میزدم عالی میشد واقعا خیره کننده بود امااااااا.......چن هفته بعد خسته شدم دکلره کردم

اصلا دوست نداره تغییرکنم همش میگه مثل زمان دختری موهات مشکی باشه و دست به ابرو و چشات کم بزن ....... ...

اینقدددر حرف گوش کن نباش خب بنده خدا زیادیش میکنهه😂😂😂😂😂😂

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر