shshshshshsh مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2544 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 21 پست سلام خانوما ی سوالمن شوهرم دوروز تب داشت و خوب شد تبش که اومد پایین حالا خیلی بی حال و کسل هست و سینش خلط داره و گاهی خیلی کم سرفه میکنه بنظرتون کروناس؟کسی بوده این علائم داشته باشه و مثبت شده باشه ..اخه دکتر گفتن نرین فعلا براهمین یکم استرس دارم. 1399/08/28 | 00:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shshshshshsh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2544 فقط روزهای اول با آزمایش خون نشون میده از شنبه تب کرد تا دوشنبه قطع شد و بعدش بی حال و کسل بود همش فقط میخوابه خسته شدم خودمم...فردا میبرمش ازمایش بده
hamid555 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 903 از شنبه تب کرد تا دوشنبه قطع شد و بعدش بی حال و کسل بود همش فقط میخوابه خسته شدم خودمم...فردا میبرمش ... نشونه هایی که میگی کروناست من دقیق همینها رو داشتم .بعد دو روز تب و لرزم از بین رفت و تا روز ششم حالم خوب بود. از روز ششم یا هفتم دوباره اوت میکنه تا روز دهم عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است ویکتور فرانکل
hamid555 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 903 از شنبه تب کرد تا دوشنبه قطع شد و بعدش بی حال و کسل بود همش فقط میخوابه خسته شدم خودمم...فردا میبرمش ... از روز ششم همش میخوابیدم . بدن به خواب بدجور نیاز پیدا میکنه عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است ویکتور فرانکل
shshshshshsh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2544 نشونه هایی که میگی کروناست من دقیق همینها رو داشتم . بعد دو روز تب و لرزم از بین رفت و تا روز ششم ح ... ممنون بابت راهنماییتون.
hamid555 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 903 از روز ششم همش میخوابیدم . بدن به خواب بدجور نیاز پیدا میکنه کلا عللامتهاش برای منتب و لرزبی اشتهایی زیاد . اصلا نمیتونستم غذا بخورم . با زور غذا میخوردم.خواب زیاد . و سردرد بود عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است ویکتور فرانکل
hamid555 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 903 ممنون بابت راهنماییتون. خواهش میکنم امیدوارم زودتر خوب بشند عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است ویکتور فرانکل
shshshshshsh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2544 خواهش میکنم امیدوارم زودتر خوب بشند ممنون...توکل بخدا