2777
2789
عنوان

کرونا

108 بازدید | 21 پست

سلام خانوما ی سوال

من شوهرم دوروز تب داشت و خوب شد تبش که اومد پایین حالا خیلی بی حال و کسل هست و سینش خلط داره و گاهی خیلی کم سرفه میکنه بنظرتون کروناس؟کسی بوده این علائم داشته باشه و مثبت شده باشه ..اخه دکتر گفتن نرین فعلا براهمین یکم استرس دارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببرمش دکتر بنظرتون

اگه فقط بیحالی دارن نیاز نیس تقویتش کن از دمنوش بگیر تا آب میوه و سوپ و عسل ابلیمو و خلاصه این لیوانو ببر لیوان بعدیو بیار

قرص ویتامین سی دی و زینک بده و اگه بلدی خودت سرم بزن 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اگه فقط بیحالی دارن نیاز نیس تقویتش کن از دمنوش بگیر تا آب میوه و سوپ و عسل ابلیمو و خلاصه این لیوان ...

دکتر کار خاصی نمیکنه 

آنتی بیوتیک میده که فک کنم آزیترو مایسین باشه و آستامینوفن. بعضی دکتر ها هم کلرکین (اگه اسم رو درست بگم ) میدند

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
با ازمایش خون مشخص میشه ؟

عزیزم فرضو بگیر به کرونا شدید شد برین دکتر آزمایش خون اصلا قطعی نیس میتونین چند روز بعد برین اسکن ریه ببینین درگیری ریه در چه حده انشالله که به اونجاها نمیرسه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
 فقط روزهای اول با آزمایش خون نشون میده

یکی دو روز که بگذره فقط آزمایش بزاق گلو و بینی کرونا رو نشون‌میده

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل