دوستان من چندسال پیش بعدفوت مامانم طلاهاش خونه عمه ام امانت بود دزداومدبرد اون موقع وضع مالی خودشون خوب نبودالان خداروشکروضعشون خوبه عمه ام به بابام گفته میخوام بخرم بدم بهتون بابام هم میگه اون طلاهامال دخترمه یادگاری مامانشه به خودش بگین الان به نظرم کاردرستی نیست بخوام بگیرم ازشون اونهامقصرنبودن که دزداومده خونشون
چه عمه خوبی داری ، شوهرمن از خواهرش طلا امانت گرفت عین شما طلاهارو دزد برد خواهرش همش میگه پول طلاها ...
ببخشید چرا خدا لعنتش کنه ، امانت رو باید پس بدید دیگه 🤔 حالا چه دزد برده باشه یا هر چیز دیگه ایی
وظیفتونه پس بدید
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
چه عمه خوبی داری ، شوهرمن از خواهرش طلا امانت گرفت عین شما طلاهارو دزد برد خواهرش همش میگه پول طلاها ...
هم طلاهای بدبخت گم شده هم خدا لعنتش کنه؟!
عجب!
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
خب خواهرشوهرت هم بی تقصیره و حق داره.به نظرم خورد خوردم شده پسش بدین.
خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنید ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/ وزن هفتهی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...