2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 81 پست
پسر عموم دزد اکمد خونش طلاهای برادر شوهرش خونشون بود دیگه هم براشون نخریده ۱۰ سال گذشته

مگه امانت می زارن خونه باید بخری من که همیشه طلاهای خواهرام خونه ماست من می گم من کاری ندارم خودت بذار یه جای من مسولیت قبول نمی کنم می گه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر عموم دزد اکمد خونش طلاهای برادر شوهرش خونشون بود دیگه هم براشون نخریده ۱۰ سال گذشته

پسرعموت برادرشوهر داره؟؟؟؟؟!!!!!!😂😂😂😂😂

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
خودمون هم اولش شک کردیم امابیچاره هاخودشون هم سندخونشون روبرده بود

عزیزم حقته اگه طلاهات و بخوای

ولی به نظر من مشکوک نشو بسپر به خدا

هیچ عمه ای از برادرزاده نمیخوره

مطمعن باش 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
خودمون هم اولش شک کردیم امابیچاره هاخودشون هم سندخونشون روبرده بود

بالاخره باید طبیعی کنن

مگه خونشونو از چنگشون درآوردن؟!

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
چرا خدا لعنتش کنه حقشه بنده خدا  باید کار کنین گرم به گرم طلاهاشو بدید

به خاطر اینکه شوهر من طلاسازه و توخونه خواهرش کارگاه زده بود و همونجا طلاها گم شد .درضمن این جریان ماله خیلی وقت پیشه چرا قبلا این درخواستو نداشت که طلا ارزون بود

گناه من سادگی بود .