دوستان من چندسال پیش بعدفوت مامانم طلاهاش خونه عمه ام امانت بود دزداومدبرد اون موقع وضع مالی خودشون خوب نبودالان خداروشکروضعشون خوبه عمه ام به بابام گفته میخوام بخرم بدم بهتون بابام هم میگه اون طلاهامال دخترمه یادگاری مامانشه به خودش بگین الان به نظرم کاردرستی نیست بخوام بگیرم ازشون اونهامقصرنبودن که دزداومده خونشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر عموم دزد اکمد خونش طلاهای برادر شوهرش خونشون بود دیگه هم براشون نخریده ۱۰ سال گذشته
پسرعموت برادرشوهر داره؟؟؟؟؟!!!!!!😂😂😂😂😂
وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/ وزن هفتهی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
خودمون هم اولش شک کردیم امابیچاره هاخودشون هم سندخونشون روبرده بود
بالاخره باید طبیعی کنن
مگه خونشونو از چنگشون درآوردن؟!
وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/ وزن هفتهی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
چرا خدا لعنتش کنه حقشه بنده خدا باید کار کنین گرم به گرم طلاهاشو بدید
به خاطر اینکه شوهر من طلاسازه و توخونه خواهرش کارگاه زده بود و همونجا طلاها گم شد .درضمن این جریان ماله خیلی وقت پیشه چرا قبلا این درخواستو نداشت که طلا ارزون بود