2777
2789
عنوان

کارمو از دست دادم داغون شدم😔

418 بازدید | 30 پست

به خاطر کرونا معلم اموزشگاه بودم اموزشگاه ورشکست شد😔

میشه ایده کار توی خونه بدید؟

خیلی لازم دارم....

جز پخت و پز و ترشی و اینا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یوتیوب فیلم بزارین از درس دادنتون بعد اگه زیاد سین بخوره به همون اندازه به حسابتون پول واریز میکنن ......یا میتونین کلاس خصوصی آنلاین بزارین و یه پیج باز کنین تو اینستا 

ماورای باورهای ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی ست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تورا آنجا خواهم دید💛💫

وای منم از هفته دیگه پست بانکمون تعطیل میشه چه کنممممممممم😭

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

😔لعنت به کرونا

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
تو یوتیوب فیلم بزارین از درس دادنتون بعد اگه زیاد سین بخوره به همون اندازه به حسابتون پول واریز میکن ...

کی گفته ؟از کجا به حسابت پول میخوره دقیقا؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲