2777
2789
عنوان

عشق

201 بازدید | 20 پست

من ۱۸سالمه نسبت به سنم خیلی بیشتر میفهمم و کلا هیچ کدوم از کارام و رفتارام شبیه هم سن و سالام نیست

اهل رابطه احساسی و به قول این جوونا رل هم نبودم و نیستم چون برام خنده داره فقط وقتمو میگیره 

اما چندوقتی هست یکی تو فکرمه بهش علاقه دارم اسمش عشق و اینا نمیذارم چون اعتقادی به عشق ندارم

سعی کردم از ذهنم بیرونش کنم اما نمیشه

هرجا میرم اون جلو چشمامه

رفتارش اخلاقش حتی ضعفاشو هم دوست دارم

نمیدونم چرا جذبش شدم نمیدونم چرا تو فکرمه

خانواده خوبی دارن از همه لحاظ عالی هستن شرایط خود پسره هم خیلی خوبه اخلاقشو دوست دارم ولی این یه علاقه یه طرفه هست اون منو نمیشناسه 

دلم نمیاد از فکر و ذهنم بیرونش کنم با اینکه کنارم نیست اما حال دلمو خوب کرده افسردگی ازم دور کرده برام مهم نیست با من ازدواج میکنه یا نه فقط میدونم خوشبختیش حال منو خوب میکنه

بنظرتون با این حس چیکار کنم؟دختری هم نبودم که احساسی باشم در واقع احساس از من دوره به شدت بی تفاوتم بمب بترکه من اخم نمیکنم چون برام مهم نیست اهل ابراز احساساتم نیستم ولی اولین باره حال دلم با یه آدمی خوبه

چیکار کنم؟

عاشق شدی😍

امیدوارم اونم همین حس و بهت داشته باشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همين حرفات  ك ميگي يني عشق بعد ميگي اعتقادي ندارم؟😂 داشته باشي بهتره عشق قشنگه

یعنی عشق اینه؟پس چرا با فکر ازدواجش بهم نمیریزم؟خیلی دوست دارم همسرش بشم به شدت فکرش منو آروم میکنه اما برام مهمه خوشبحت باشه حتی اگر کنارم نباشه

یعنی عشق اینه؟پس چرا با فکر ازدواجش بهم نمیریزم؟خیلی دوست دارم همسرش بشم به شدت فکرش منو آروم میکنه ...

اره بنظرم همينه

چون اگه دوس داشتن بود دوس داشتي حتماااا همسرش بشي

اينكه ميگي خوشبختيشو ميخاي عشقه

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خیلی بعیده احتمالش صفره 

آخه از حس هایی که درموردشون صحبت کردی به نظر میاد عاشق شده باشی.شاید از ازدواج کردن میترسی مطمئنم اگه ازدواج کنه ناخودآگاه براش خیلی گریه میکنی 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
آخه از حس هایی که درموردشون صحبت کردی به نظر میاد عاشق شده باشی.شاید از ازدواج کردن میترسی مطمئنم اگ ...

قطعا ناراحت میشم که دیگه باید از فکرم بیرونش کنم چون تو مرام من نیست به مرد متاهل چشم داشته باشم اما چون هیچ امیدی برای وصال باهاش ندارم آمادگی ازدواجش دارم

قطعا ناراحت میشم که دیگه باید از فکرم بیرونش کنم چون تو مرام من نیست به مرد متاهل چشم داشته باشم اما ...

چرا امید نداری که باهاش ازدواج کنی؟

اگه بدونی دوستت داره و میخواد باهات ازدواج کنه جواب مثبت بهش میدی؟

قطعا ناراحت میشم که دیگه باید از فکرم بیرونش کنم چون تو مرام من نیست به مرد متاهل چشم داشته باشم اما ...

حقیقتش خود منم یکی و دوست دارم و خیلی خوشبختیش برام مهمه ولی حال روحیه خوبی ندارم و تا وقتی که به ثبات روحی نرسم دوست ندارم حتی به ازدواج باهاش فکر کنم.البته نمیدونم اون چه حسی به من داره ولی خوب حتی برا اینکه بهش برسم هیچوقت دعا نکردم.گاهی دعا میکنم با یکی ازدواج کنه و خوشبخت بشه اینطوری دیگه از قید و بند این احساس خلاص میشم و راحت میشم.

برات توضیح بدم حوصله داری؟خودمم دوست دارم بگم

آره بگو

منو توصیف کردی بی کم و کاست

😔😔😔

خدا خودش به دلمون رحم کنه