2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست
آره بگو

سه سال پیش که رفتم دبیرستان دوستای جدید پیدا کردم بین حرفاشون زیاد اسم دو پسر می شنیدم اما از اونجایی که تو قید و بند پسرا نبودم توجه نکردم 

با چندتا همکلاسیام صمیمی شدم تا اینکه فهمیدم اون دو پسر معروف پسرخالش هستن بازم برام مهم نبود

یه روز رفتم مغازه یه پسر زیبا و خوش اخلاق و مودب دیدم به دلم نشست اما زودی یادم رفت فرداش رفتم مدرسه حرف اون مغازه زدم دوستم گفت چطور نشناختی این پسرخالمه همون فلانی دیگه

من از رو کنجکاوی یکم آمار گرفتم فهمیدم خانواده پاک و خوبی هستن اما این دو برادر بخاطر زیبایی و ثروتی که دارن دخترا زیاد اطرافشون می چرخن خودم به چشم دیدم همکلاسیام چه کارا که نمیکردن این دو برادر هم در حد یه هفته رفیق میشدن و بهم میزدن کلا همه چیز براشون سرگرمی بود اما برادر بزرگه بخاطر سنش خیلی پخته تر و عاقلتر بود به اندازه کوچیکه شیطنت نمیکرد که اگرم میکرد من نمیدونستم

خب این سه سال گذشت من با دختره دوستم دیگه کاملا باهاشون آشنا شدم اما به طور ناگهانی فهمیدم دل سپردم به برادربزرگه

اول با خودم گفتم چون همه دخترا دنبالشن تو هم چشمت باز شده میخوای شیطنت کنی سعی کردم از فکرم بیرونش کنم ولی نشد 

تا الان دیگه فهمیدم واقعا میخوامش حال دلم خوب شده آروم گرفتم

من یه دختری هستم که میگفتم همسر آیندم نباید یه نقطه سیاه تو گذشتش باشه در حدی که دوستام میگفتن تا اخر عمرت مجرد میمونی همچین مردی وجود نداره

میگفتم همسرم باید بالاترین مدرک داشته باشه

از قضا دست روزگار کاری کرد که دل سپردم به معروف ترین پسر شهر،پسری که مدرکش دیپلمه 

خوشگله خوش اخلاقه خانواده دار و اصیل هست شغلش خوبه درآمدش خوبه به شدت تو مردم محبوب هست اما من که بین دخترا بودم میدونم این پسر با دختری نبوده دوست نشده باشه

حالا نمیدونم رابطشون در چه حد بوده فقط میدونم هر دوهفته یه دختر 

این علاقمو به هیچکس نگفتم نمیخوام اسمم بین دخترا پخش بشه

از نظر چهره معمولی هستم از نظر مالی تقریبا بهم میخوریم ولی اونقدر دخترای خوشگل و داف دورش ریخته اگرم بخواد نمیتونه منو ببینه

فقط دل خوش کردم که اعلام کرده گفته من فقط یه دختر نجیب میخوام که گذشتش پاک پاک باشه

من فقط دلمو به نجابتم خوش کردم وگرنه از نظر زیبای خیلی معمولی هستم به گرد پای اونم نمیرسم

فقط برام جالبه روزگار کاری کرد که دل به مردی بسپارم که نقطه مقابل ایده آل های منه

من که اینقدر رو درس و مدرک حساس بودم الان به چشمم نمیاد

من که اینقدر رو گذشته طرف حساس بودم الان برام مهم نیست

سه سال پیش که رفتم دبیرستان دوستای جدید پیدا کردم بین حرفاشون زیاد اسم دو پسر می شنیدم اما از اونجای ...

متاسفانه عشق دلیل و منطق نمیشناسه و یه حسیه که میاد و آدم و درگیر خودش میکنه اما خوب ازدواج یه اتفاق خیلی مهم تو زندگیه که باید منطق و عقلم توش دخیل باشه.ازدواج همش قسمته و تا وقتی خدا نخواد اتفاق نمیفته اگه قسمت هم باشین همه دنیا هم نخوان بهم میرسین این و مطمئن باش. همیشه از خدا بخواه بهترین ازدواج و داشته باشی چون آدم هایی هستن که با عشقشون ازدواج میکنن اما بعد از مدتی میبینن که اشتباه کردن ،همه چیز و دست خودش بسپار ،شاید یه روز از دلت رفت بیرون و با کسی ازدواج کردی که از ته دلش دوست داره و خوشبختت میکنه.من که ازدواجم و دست خودش سپردم😘

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه عشق دلیل و منطق نمیشناسه و یه حسیه که میاد و آدم و درگیر خودش میکنه اما خوب ازدواج یه اتفاق ...

بهترین کار همینه که گفتی

منم هیچ اجباری نمی کنم همیشه میگم خدا هرچی به صلاحمه پیش بیاد

انشالله به مصلحت های زندگیمون برسیم

بهترین کار همینه که گفتی منم هیچ اجباری نمی کنم همیشه میگم خدا هرچی به صلاحمه پیش بیاد انشالله به ...

ان شاءالله بهترینها برات پیش بیاد😘😘

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
مرسی مهربونم همچنین😍

😍😍😘