2777
2789
عنوان

جا افتادن چهره بعد از عمل بینی

600 بازدید | 6 پست

سلام چقدر طول کشید کل قیافتون بعد عمل بینی اوکی شه و خوشتون بیاد منظورم کل قیافست نه فقط بینی من ۶ ماهه عمل کردم هنوز حس میکنم عجیبم کسی تجربه داره؟

یکسال😊

الان خیلی راضی ام❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شرمنده وقت تون رو میگیرم شما هم تا یه سال اول قیافت رو دوست نداشتی ؟

نه خیلی دوست داشتم منتها کرم عمل کردن افتاده بود به جونم😂

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه خیلی دوست داشتم منتها کرم عمل کردن افتاده بود به جونم😂

نه منظورم قیافه قبل عمل نبود😂 مثلا منظورم این بود ۶ ماه بعد عملت از قیافت خوشت میومد؟ یا طول کشید به قیافه جدید عادت کنی؟😄

نه منظورم قیافه قبل عمل نبود😂 مثلا منظورم این بود ۶ ماه بعد عملت از قیافت خوشت میومد؟ یا طول کشید ب ...

من خیلی تغییر نکردم اما خب طبیعیه وقتی باد داره صورتت چشمات از هم فاصله بگیره نکران نباش