2777
2789

من ژل لافارر و تونر عارضی 

و کرم مدیلن گرفتم

یه هفته س استفاده می کنم خوبه فعلا ولی هنوز زوده برای نظر دادن

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پک پاکسازی و مراقبت خریدم،هفته ای دوبار پاکسازی پوست دارم،درطول روز هم که روتین مراقبت از پوستمو ...

خوب میشه بهم روتین پوستی و محصولی که استفاده میکنی رو بگی 

من ژل لافارر و تونر عارضی  و کرم مدیلن گرفتم یه هفته س استفاده می کنم خوبه فعلا ولی هنوز زوده ...

من اصلا آشنایی ندارم کاربرد هر کدوم و قیمتش رو هم بهم میگی لطفا

من ژل لافارر و تونر عارضی  و کرم مدیلن گرفتم یه هفته س استفاده می کنم خوبه فعلا ولی هنوز زوده ...

مدیلین فاجه است 

من از تیر استفاده میکنم فرقی نکردم خیر سرم دکتر رفتم و بهش تاکید کردم مارک خوب و گرون بنویس

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
من اصلا آشنایی ندارم کاربرد هر کدوم و قیمتش رو هم بهم میگی لطفا

ژل برای شستشو 

تونر برای شادابی و بستن منافذ

کرم مدیلن هم مرطوب کننده پوست چرب

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.
مدیلین فاجه است  من از تیر استفاده میکنم فرقی نکردم خیر سرم دکتر رفتم و بهش تاکید کردم مارک خو ...

ولی برای من خیلی خوبه برای  پوست چرب 

برای من مرطوب کننده س 

خوب میشه بهم روتین پوستی و محصولی که استفاده میکنی رو بگی 

من پکی که گرفتم توی داروخانه ها نیست،برای یک شرکته بازاریابیه،روتین هم که شستن صورت با پن گیاهی هر روز صبح،استفاده از مرطوب کننده که چون پن پوستمو کمی خشک میکنه،استفاده از ضد آفتاب تا بعداز ظهر،سشتن صورتم و استفاده از ماسک مخصوص پاکسازی(هفته ای دوبار)،بعدازظهرها بعد از ماسک چیزی نمیزنم،بعد آخر شبا قبل از خواب اول صورتمو با تونر پاک میکنم،بعد دور چشم میزنم،نیم ساعت بعدش هم لیفتینگ تا صورتم اوکی بشه

روانشناس مملکت😍

بیا برو پیش مشاور پوست و موم ،قطعاااااا کمکت میکنه،تبلیغم نمیکنم،چون واقعاااا راضیم جز مشتریای راضیشم اینقدر خوبه به همه میگمش واقعاازش نتیجه گرفتم،اینستا باهاش اشنا شدم😘