2777
2789
عنوان

ای وی اف

225 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من دوماه پیش انتقال جنین انجام دادم که منفی شد الان توسیکل جدیدم تنبلی تخمدان دارم و انشاءالله ماه اذر مجدد انتقال میدم ده سال نازایی دارم ۲۰ابان ماه خراش دادم ولی از طریق هیسترو خواستم بدونم کسی مثل من خراش داده باوجود تنبلی تخمدان برای باردوم جواب گرفته باشه خیلی میترسم اینسری بازم خدایی نکرده منفی بشم الهی هیچکس شرمنده همسرش نشه خواستم بدونم بعد چندسال نازایی واسه باردوم باردار شدید 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشاالله این بارحتماجواب میده منم توسیکل میکروهستم ودوین بارمه.اولین بارهفت تخمک داشتم که اصلاجنین تشکیل نشد.این بارباتقویت بیشترومکملهای بیشتر.امیدم به خداست انشاالله همه کسایی که ندارن طعم مادرشدنوبچشن به حق امام زمان.من قرص ال دی تموم شده منتظرپریودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزن شماهم توسیکل میکرویین

نه بابا اول راهم چند روز پیش ابن سینا رفتم خوشم نیومد نمیدونم کجا برم چکار کنم هرجا میرم دکتر میگن مشکل ندارید اما نمیدونم چرا نمیشه ۴ ساله منتظرم