2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست
نه بابا اول راهم چند روز پیش ابن سینا رفتم خوشم نیومد نمیدونم کجا برم چکار کنم هرجا میرم دکتر میگن م ...

منم ابن سینامیرم اتفاققاخیلی راضیم.بنظرم همون جابروکارشون خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعثت اسید فولیک ۵ گلای وانس روزی دوعدد ویتامین دیدی و زینک 

من ذخیرم نرماله کمی اومده پایین تخمدانام یکم کوچیک شده همسرمم تعداداسپرماش خیلی بالاس ولی نرمالش یک درصده واسپرمای سریع اش صفربود.الان دوتامونم مکمل میخوریم ال دیمم تازه تموم شده.مکمل هامم پودراینوفولیک.کوکیوتن قرمز.ویتامین ای.زینک.ویتامین دی.مکمل دی اچ ای آ .ملاتونین وفولیک اسیدوال ارژنینه

من ذخیرم نرماله کمی اومده پایین تخمدانام یکم کوچیک شده همسرمم تعداداسپرماش خیلی بالاس ولی نرمالش یک ...

خوشبختانه ازمایشهای که دادم ویتامینام خوب بوده چون تقریبا دوسال بهم ویتامین میدن همه نوعشو خوردم اسپرم همسرم خوبه مشکل ازخودمه تنبلی تخمدان ذخیرمم خوبه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نه اصلا نمیدونم چی هست

ببین بزن تونت ازش سرچ کن.خیلی توزندگی کمک میشه بهت.کل ایی اش روبخوام بگم یعنی اینکه زندگی وشرایط واتفاقاتی که الان ماداریم خودمون درستش کردیم وهیچ چیزاتفاقی نیست.ببین دقیقامثل این مثال که میگن ازهرچی بدت بیادسرت میاده.یعنی ذهن مامثل قول چراغ جادوعمل میکنه.نمیفهمه که این چیزی که مابهش فکرمیکنیم یاتصورمیکنیم راسته یادروغ.پس همون روازطریق کاءنات سرمون میاره.پس مابایدذهنمون روعمداگول بزنیم البته نه فقط توزبون بلکه قلبامطمن باشیم اون اتفاق میوفته ودراخرحتماشکرگذاری کنیم براش.مثلاچشماتومیبندی اول باحس خوب.خودت حس ات روخوب کن نمیدونم تواون لحظه باچی یه خاطره خوب.یه اهنگ که دوست داری یا...بعدکه حس ات خوب شدباچشمای بسته تصورکن مادرشدی تصورکن به شکمت لگدمیزنه.بیبی چکت مثبته به دنیاش میاری همسرت باهات عالیهه باهم سه تایی میرین سفر.انگارکه واقعیه یجورکه ذهنت قبول کنه وبه کاءنات برسه واوناجوابتوبدن.یه مثال ساده یه وقتی دلت اش میخوادناخوداگاه توفقط میخوای ومیبینی یکی اش نذری میاره.واین اتفاقی نیست وتوارتعاشش رودادی وفقط خواستی ولی نمیدونی ارکجافقط خواستی حالابرای خدایه کاسه آش نذری باپول یابچه یازندگی عالی چه فرقی داره خدامیده فقط بخواه عزیزم باحس خوب ومطمن باش توماددرشدی وبراش شکرگذاری کن ناخوداگاه توی مدارش قرارمیگیری وکاءنات بهت میده.گله وشکایت ممنوع.همش حس وحال عالی توکل.همش تحسین کن زن های بارداررویابچه کوچیک میبینی عشق بده نه اینکه ناراحت شی وگریه کنی وگله وشکایت دوست من.برای اینکه بهترمتوجه بشی یه تحقیقی کن.بعداگه تلگرام داری توجستجوش بزن کانال پرورش افکار.یارارتوفیق.کانالش برات میاد.این کانال برای استادامیرشریفی استادقانون جذب هست.موفق باشی گلم.برای منم دعاکن اگه برات مفیدبود

ببین بزن تونت ازش سرچ کن.خیلی توزندگی کمک میشه بهت.کل ایی اش روبخوام بگم یعنی اینکه زندگی وشرایط وات ...

ممنون عزیزدلم که انقدر وقط گذاشتی وتایپ کردی انشاءالله بهترین ها واستون اتفاق بیوفته عزیزم به امیدخدا حاجتمونو میگیریم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻