2777
2789
عنوان

تو دوراهی گیرکردم😥

64 بازدید | 8 پست

خانوما من افسردگی شدید داشتم اما الان انقدری روم تاثیرگذاشته که حتی دیگه شوهرمم نمیخوام دیگه نه خونمو دوس دارم نه حوصله شوهرمو دارم نه هیچی🚫برای اطلاعات بیشتر ازافسردگی من لطفا تاپیکای افسردگیم رو ببینین🚫

حالا بین دوراهی هستم دلم میخواد خوب شم اما همش از #‍ داروهای #‍ ضدافسردگی میترسم چون میگن عوارض داره بعضیا میگن نه بدترمیشم نمیدونم چیکارکنم

کسی تاحالا افسردگیش با دارو خوب خوب شده؟؟

به دکتر حساسیتت رو بگو . اینکه نمیخوای دارومحور باشی . دز ضعیفترش رو بهت معرفی میکنه . بعدشم اینو بدون دوران افسردگی مقطعیه و قرار نیست همیشگی باشه . کلیپ اندازه ی جهان هستی رو هم توی اینترنت نگاه کن ببین که میون میلیاردها کهکشان ما و مشکلاتمون چقدر ناچیز و مسخره ایم .  یه جدول چهل خونه ای بکش هر یک روز که توش ورزش میکنی و میرقصی و شادی و مطالعه داری یا مثلا زبان تمرین میکنی و البته یه سوره ی آرامشبخش مثل والعصر یا واقعه رو میخونی  . یک خونه رو خط بزن . بعد از چهل روز عادت میشه و روزهای خوب تداوم پیدا میکنه . اول از همه هم از خداوند کمک بخواه . چون از کرامتش کمکت میکنه کلا از این داستان رهایی پیدا میکنی 🌸🌸💐🌸💐🌸

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس هایی که داری بخاطر همون افسردگیه خوب میشی

واقعا نمیدونم چیکارکنم زندگی خوبم بخاطرمن و افسردگیم داره نابودمیشه همش شوهرمو پس میزنم منتظرشوهرم نمیمونم تنهامیخوابم تنها غذا میخورم دارم دیوونه میشم😢

به دکتر حساسیتت رو بگو . اینکه نمیخوای دارومحور باشی . دز ضعیفترش رو بهت معرفی میکنه . بعدشم اینو بد ...

ممنونم عزیزم ولی انقد که من سعی کردم حالمو خوب کنم اما همینکه حالم یادمیاد باز حالم بدمیشه دلم میخواد بمیرم که هم زندگی رو واسه خودم زهرکردم هم شوهرم😢

واقعا نمیدونم چیکارکنم زندگی خوبم بخاطرمن و افسردگیم داره نابودمیشه همش شوهرمو پس میزنم منتظرشوهرم ن ...

بشین آهنگ گوش بده کتاب بخون( مراقب خودت باش دختر و اثر مرکب) اینارو بخون پی دی افش هست صوتیم هست با شوهرت حرف بزن حتی اگه نخوایی 

بشین آهنگ گوش بده کتاب بخون( مراقب خودت باش دختر و اثر مرکب) اینارو بخون پی دی افش هست صوتیم هست با ...

من اصلا هنوز به شوهرم نگفتم این حسارو دارم سعی میکنم نفهمه که ناراحت شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز